Reacties voor: Apple brengt eerste beta van iOS 9.2 voor ontwikkelaars uit

Apple heeft vandaag de allereerste beta van iOS 9.2 voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld. iOS 9.2 focust zich op bugfixes en algemene verbeteringen, vooral voor de nieuwe iPad Pro.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Hopelijk werkt ie beter dan 9.11) Ben mij gekochte ringtones kwijt.2) kan geen nieuwe ringtones installeren.3) Als de wekker gaat 9 van de 10x het scherm niet oplichten.4) De flits gaan niet elke keer af bij een bericht of app.5) Vaak geen geluid als ik een app krijg.

  2. Wrm geen 9.1.1 maar meteen?? 9.2 logica?

  3. @jo: Het betreft een beta, geen public release. 9.1.x valt misschien nog te verwachten.

  4. Lijkt mij toch eens fijn dat Apple een soort Ipad Smart cover actie kan invoeren bij de iPhone als mensen een hoesje hebben zoals een Flip case. Soms doe ik hem dicht en dan kom ik er later achter dat mijn scherm nog niet vergrendeld is. Als je in iOS kan aangeven dat je een Flip case heb dat je dat dan kan inschakelen en als de proximity meter dan vaststelt dat de case dicht is dat hij dan op vergrendelen schiet.

  5. Origineel geplaatst door Jorn
    Het betreft een beta, geen public release. 9.1.x valt misschien nog te verwachten.

    dat kan idd nog

  6. Hopelijk wordt hier de bug om airplay van je ipad air 2 naar je atv2 weer te hebben. Sinds ios 9 alleen geluid, geen beeld. Zit in ios ipad want mijn oude iphone 4 doet het wel. Meer mensen hier last van?

    Apple weet het maar meer dan de opmerking werk uw atv bij, die is tot de max ios versie is makkers, is er niet bij.

    Of zou het een manier zijn om de atv4 te pushen? En de oude gebruikers weer eens in de kou te laten staan!

  7. Origineel geplaatst door Henk
    Of zou het een manier zijn om de atv4 te pushen? En de oude gebruikers weer eens in de kou te laten staan!

    Denk het niet, als je wel audio maar geen beeld hebt, dan lijkt me dat een heel erg hufterige manier om de verkoop van de Apple TV 4 aan te jagen.

    Ik zit de reacties van anderen afwachten en anders misschien even contact opnemen met Apple?

  8. @F1WilliamsJeff: Of je laat het scherm automatisch uit gaan…

  9. Hier Ipad Air 2 en ook een ATV 2 en alles werkt hier goed, streamen en mirrorren met beeld en geluid op mijn Philips tv vanaf de Ipad.

  10. Ik heb iets vreemds (iphone 5S 9.1);Op mijn beginscherm linksboven de notificatiecenter oproepen gaat nauwelijks, dus swipen naar beneden toe! Rechtsboven gaat perfect, notificatiecenter komt direct tevoorschijn.Scherm werkt perfect naar behoren.Op mijn lockscreen komt de notificatiescherm wel perfect naar beneden via linksboven…Snap ‘t niet! Enkel dat t zwaar irritant is!Is dit een ios 9.1 bug op de 5S?

  11. Hopelijk geeft iOS 9.2 ook eindelijk de oplossing voor het pop3 mail probleem !!

  12. @F1WilliamsJeff: ik wacht sowieso al jaren op een iPad Smart Cover gelijke soort voor de iPhone. Een mini smartcover voor de iPhone 6. Lijkt me echt ideaal!

  13. Het regent iOS releases. De ene is nog niet uit of de volgende twee staan al op stapel.
    Bijna net zo vermoeiend ondertussen als een Windows computer. Daar ben je ook nooit klaar met updaten.

  14. Als je een dynamische achtergrond hebt en je gaat vanuit multitasken na het homescreen krijg je eerst een zwarte achtergrond wn dan pas dynamische. 9.1 🙁

  15. @Anton: Daar hoop ik ook heel erg op. De meeste mails zijn na 2 dagen dus gewoon leeg op de iphone. Wat is dan nog het nut van email op iphone😕 ?

  16. Bij mij werkt airplay ook niet met de iPhone 6 en iPad air met de Apple TV 2. Krijg alleen een speaker icoon te zien. Onder andere een reden om een ATV 4 te bestellen.

  17. Notificatie aantal gemiste oproepen gaat niet meer weg, in de app Telefoon wel, maar niet in het icoontje, lastig. Na restarten telefoon weer even in orde! Is al sinds ios 9. Opnieuw installeren telefoon heeft niet geholpen.

  18. Origineel geplaatst door edebee
    @Anton: Daar hoop ik ook heel erg op. De meeste mails zijn na 2 dagen dus gewoon leeg op de iphone. Wat is dan nog het nut van email op iphone😕 ?

    Juist, je snapt dat je dat gewoon kunt veranderen bij instellingen?

  19. @Roland: Het betreft een beta update die beschikbaar is gesteld voor developers. Ik denk dat de hoeveelheid public release updates reuze meevalt. Je bent niet verplicht om alle beta versies van een update te installeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.