Waarheen-icon

Waarheen?-app uitgebreid met Siri, 3D Touch en Spotlight

Waarheen? (Where to?) is klaar voor iOS 9 en maakt de app een stuk gebruiksvriendelijker. Zo kun je nu in Spotlight zoeken en snapt de app beter je stemcommando's.

Waarheen-iconWaarheen? (Where to?) staat al jaren in de App Store, maar blijft zich regelmatig vernieuwen. De app helpt je om snel de plek te vinden die je zoekt, zoals een restaurant, vliegveld of hotel. Versie 9.0 maakt de app helemaal klaar voor iOS 9 en de iPhone 6s.

Waarheen? (Where To?) laat zien welke restaurants, hotels en meer in de buurt zijn, inclusief recensies van gebruikers.

Ondersteuning voor 3D Touch, Spotlight en Siri
Handig als je in een onbekende stad loopt en een plek zoekt om te eten of feesten. De gebruikersrecensies worden na de update naar versie 9.0 vertaald, zodat je ook in het buitenland kunt lezen waarom dat restaurant maar één ster krijgt. Staat er volgens jou ergens foutieve informatie, dan kun je dat doorgeven door op de Suggest Edit-knop te tikken.

Versie 9.0 van de app voegt 3D Touch shortcuts toe voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, zodat je snel vanaf het homescherm een bepaald gedeelte van de app kunt openen.

Siri kun je nu gebruiken om via je stem reminders in te stellen door bijvoorbeeld ‘herinner me hier morgen aan’ te zeggen terwijl je Waarheen? geopend hebt. Met de Spotlight zoekfunctie kun je categorieën, merken en recent opgezochte locaties opvragen.

Makkelijker zoeken met stemcommando’s
Ook de zoekfunctie van de Apple Watch is verbeterd. Door het ondersteunen van meerdere synoniemen van woorden kom je met een stemcommando eerder terecht bij datgene waar je naar zoekt. Tot slot is de database met locaties ook weer verder uitgebreid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2015, 17:15
Categorie Apps
Onderwerpen locatie, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.