Reacties voor: Een volledig Flash-gebaseerde tablet: OpenTablet 7 van OpenPeak

Is Flash haalbaar op een tablet? De OpenTablet 7 van OpenPeak probeert het te bewijzen, met een tablet die volledig Flash-gebaseerd is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Mooi design! alleen wel geïnspireerd door een bepaald product zie ik. Dezelfde soort icoontjes, en 2 keer een 30 pins dockconnector lol! Wel leuk dat je het besturingssysteem kan aanpassen. Denk dat er zo een hoop creatieve ideeën uit de bus komen rollen, en zodra iets goed werkt, hoor je dit vanzelf en kan je het op je tablet installeren. Ziet er echt goed uit, alleen jammer van de 7″.. Net iets te klein als je het mij vraagt.

  2. Origineel geplaatst door dannyy
    Wel leuk dat je het besturingssysteem kan aanpassen.

    Volgens mij staat er juist in het artikel dat dit helemaal niet kan? omdat flash geen open source is?

  3. Vind’m best tof eigenlijk 🙂 De interface komt wat bekend voor.. 😛

  4. İk geloof dat ie ook niet verticaal te gebruiken is..

  5. Het is net alsof Apple de media beheerst. De iPhone kwam uit en elke techhlnieuwssite vertelt wat over smartphones, nu de ipad en iedereen heeft het over tablets.

  6. Kijk dit is mijn opentablet 7. Hier heb je een leuke site ‘crash’. Ow, even opniew opstarten. Dan heb je hier een filmpje in hd ‘stotter’. Eeh even wachten, ‘crash’. Niet weer, opnieuw opstarten. Nog een keer ‘batterij bijna leeg’. Laat ook maar.

  7. Steve Jobs wilt geen flash op de iPad omdat flash zo slecht draait op OS X. Flash is een (redelijk) goed product voor Windows. Wat ik overigens ook niet snap is hoe ze een apparaat op puur flash laten draaien: flash bevat toch helemaal geen code om met hardware te communiceren, het is toch geen besturingssyteem op zich…

  8. Lol ik wil wel eens iemand zien bellen met dat ding 😛

  9. Iedereen die flash mist op de iPad……zie hier uw heilige graal 🙂

  10. Voor een ieder die flash mist op een iPad….zie hier uw heilige graal 🙂

  11. super mooi ding
    mooiste tablet doe ik kan

  12. Kijk nu komen er steeds meer tablets uit, iedereen volgt apple weer eens (iphone met apps)

  13. Flash is ooit geschreven voor een soort pad, cirkeltje is rond. Verder is allemaal erg veel verpakking en weinig inhoud.

  14. Origineel geplaatst door Ibrahim
    Het is net alsof Apple de media beheerst. De iPhone kwam uit en elke techhlnieuwssite vertelt wat over smartphones, nu de ipad en iedereen heeft het over tablets.

    Dat hangt ervan af op welke sites je kijkt :p

  15. Origineel geplaatst door Vincent
    Steve Jobs wilt geen flash op de iPad omdat flash zo slecht draait op OS X. Flash is een (redelijk) goed product voor Windows. Wat ik overigens ook niet snap is hoe ze een apparaat op puur flash laten draaien: flash bevat toch helemaal geen code om met hardware te communiceren, het is toch geen besturingssyteem op zich…

    Het is geen OS maar Flash can wel hardware detecteren en er instellingen voor hanteren of input/output afhandelen. Denk maar eens aan microfoon- of cam mogelijkheden op chatsites. Dit kan wanneer de browser waarbinnen de Flash zich bevind dergelijke OS zaken doorgeeft aan de webpagina.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.