Drie nieuwe concepten voor de iPhone 4G

De laatste week zijn er weer 3 nieuwe concepten van de iPhone 4G door enthousiaste fans gemaakt. Zij hebben hun fantasie op de loop gelaten en een mockup gemaakt van wat volgens hun de nieuwe iPhone 4G gaat worden.

iPhone 4G conceptenDe laatste week zijn er weer 3 nieuwe concepten van de iPhone 4G door enthousiaste fans gemaakt. Zij hebben hun fantasie de vrije loop gelaten en een mockup gemaakt van wat volgens hun de nieuwe iPhone 4G gaat worden. De naam van de volgende generatie iPhone is misschien helemaal niet ‘iPhone 4G’, maar toch gebruiken alle weblogs en websites voor het gemak deze naam, zo ook de volgende conceptmakers. Het eerste concept van KillerGraphic heeft voornamelijk een afwijkende vorm ten opzichte van de eerdere iPhone 4G-concepten. Het concept van Francesco Maisano heeft ook een aparte vorm, alleen deze gebruikt widgets voor het dashboard. Het derde concept van Fabio Ottaviano blinkt vooral uit door het AMOLED-scherm van zijn versie van de iPhone 4G.

iPhone 4G-concept van KillerGraphic

iPhone 4G-concept - KillerGraphicEen concept met een aparte vorm, waarbij een camera aan de voorzijde aanwezig is en waarbij de Home-button aanraakgevoelig is. Verder is er nagedacht over de mogelijkheid voor videobellen en de foto-applicatie heeft een update ondergaan. Deze lijkt weer sterk op die van de iPad.

iPhone 4G-concept van Francesco Maisano

iPhone 4G-concept - FebbraioFrancesco’s concept laat ook een camera aan de voorzijde zien met een flitser. Verder zal in op het dashboard een weerwidget te zien zijn, die op basis van je geolocatie het weerbericht laat zien. Apple heeft al een patent voor een op locatie gebaseerd Home-scherm gemaakt.

iPhone 4G-concept van Fabio Ottaviano

iPhone 4G-concept-Fabio OttavianoHet concept waarbij de vorm nagenoeg hetzelfde is gebleven maar waarbij het scherm een AMOLED-scherm is geworden. Vergezocht is dat niet, want er zijn geruchten dat Apple voor de volgende generatie iPhone kiest voor Samsung’s Super AMOLED-scherm. Het voordeel van een AMOLED-scherm is dat het overal werkt, omdat je een constante helderheid van het beeld hebt. Het concept heeft verder een schermresolutie met 16:9 verhouding en ook een camera aan de voorzijde. De maker heeft ook maar direct iChat op de iPhone toegevoegd, om videobellen mogelijk te maken.

Wat vind jij? Zijn er concepten bij die jij goed vindt? Wat zou jij zelf nog toevoegen? Heb je zelf een concept gemaakt. Laat het ons weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2010, 11:21
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.