Reacties voor: Eén jaar geleden: Apple kondigt iPhone 5 aan

Precies een jaar geleden kondigde Apple de iPhone 5 aan. In de tussentijd is er ontzettend veel gebeurt en verdwijnt de iPhone 5 alweer.
Lees het complete artikel → Eén jaar geleden: Apple kondigt iPhone 5 aan
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 41 reacties

  1. Eeuwig zonde dat de 5 er uit is gehaald

  2. Collectors item.

  3. 4s is beter en herinnert nog aan het begin van de apple’s iphone

  4. 4s is prima.. Maar waarom ze niet 16gb daarvan verkopen is mij een raadsel!
    Wat moet je nou met een 8 gb iphone 4s??

    Daarnaast blijf ik erbij dat de 5c veel te duur is… Dat had 100 euro goedkoper gekund/gemoeten

  5. Enne bedankt Bastiaan!! Wrijf het nogmaals in. De iphone begint een beetje te lijken op de aanschaf van een nieuwe auto…zodra je de showroom uitgereden bent is tie zomaar 20% minder waard geworden 🙁

  6. @iPhonist von Gates: Je laat me serieus lachen ahhaha

  7. Ik ben al sinds mijn verjaardag (5 december, j.l.) een trotse gebruiker van een iPhone 5. En ik zal ook maar alleen iPhones in de toekomst kopen, en geen een andere. En raad eens… Er zit nog geen één enkel schrammetje op. En hij loopt nog als de beste! 🙂

  8. Eigenlijk best raar binnen jaar niet meer te koop.

  9. Niet netjes van Apple om de 5 zo snel uit te faseren. Wacht maar tot de board van Apple uitgefaseerd wordt, dan piepen ze wel anders:-)

  10. Lol ik heb een iphone 4S en momenteel is die de enige die wordt verkocht ik heb trouwens wel een 16 GB 😛

  11. Op een of andere mannier voel ik me toch bekocht als iPhone 5 bezitter.
    Ik ben er heel blij mee hoor, loopt als een dolle en nooit problemen… En dan word hij uit de handel genomen? WTF?

  12. Origineel geplaatst door MauriceH
    Ik ben al sinds mijn verjaardag (5 december, j.l.) een trotse gebruiker van een iPhone 5. En ik zal ook maar alleen iPhones in de toekomst kopen, en geen een andere. En raad eens… Er zit nog geen één enkel schrammetje op. En hij loopt nog als de beste!

    In geval dit jouw eerste iPhone is…ik begrijp het gevoel maar dan moet je de 4s ‘ns proberen… 😉
    Heb ook een vijf,had alle vorige modellen waarvan de 4s de beste en de 5 de slechtste!
    Voor mij duidelijk de reden waarom hij eruit moest…miskleun en Apple onwaardig en de iPhone 5 uit het assortiment halen is voor mij hetzelfde als toegeven dat ‘t zo is…

  13. @Willem: Wat is precies het probleem? Je zal nog steeds 3/4 jaar software updates krijgen voor jouw iPhone 5 hoor, dat Apple hem uit de winkels haalt betekend niet dat de iPhone 5 niet meer door Apple ondersteunt wordt. En als je nog garantie hebt zal Apple hem nog repareren. Dus wat is het probleem? Was je van plan om nog een iPhone 5 te kopen?

  14. @Rick: Eh…. Er zijn er 70 miljoen verkocht.

  15. @Kevin: Wat een ge…!! Wat is er volgens jou zo slecht aan de iphone5? Heb overigens ook alle toestellen gehad (wel stoer om te zeggen toch? ;)iPhone 5 is gewoon een goed, stabiel toestel!

  16. Origineel geplaatst door Dan
    Wat is precies het probleem? Je zal nog steeds 3/4 jaar software updates krijgen voor jouw iPhone 5 hoor, dat Apple hem uit de winkels haalt betekend niet dat de iPhone 5 niet meer door Apple ondersteunt wordt. En als je nog garantie hebt zal Apple hem nog repareren. Dus wat is het probleem? Was je van plan om nog een iPhone 5 te kopen?

    Zeg dat tegen mensen die de iPad 1 hebben.

  17. Een jaar geleden wisten we iig wel al dat de 5 over een paar weken in NL te krijgen is.

    Nu moeten we het doen met voor december.

  18. @Appletje Frissss: Kan je nagaan wat een toptoestel.

  19. Hoe moet ik me dit voorstellen?

    Word de iPhone 5 gewoon nog verkocht door Apple totdat de voorraad op is? En hoe zit het bij telecombedrijven zoals KPN, Vodafone etc. Ook die verkopen nog tot de voorraad op is?

  20. @Ricardo: Ja zolang er voorraad is word die verkocht. Maar verwacht wel dat die een stuk goedkoper word als de 5s/5c er is!

  21. Origineel geplaatst door Dan
    iPhone 3GS

    die werd jaren verkocht. Ipad 1 werd na 1 jaar van markt afgehaald. En kon niet meer updaten. Waarom zou met iphone 5 anders zijn.

  22. Origineel geplaatst door Thomaz
    die werd jaren verkocht. Ipad 1 werd na 1 jaar van markt afgehaald. En kon niet meer updaten. Waarom zou met iphone 5 anders zijn.

    Je denkt toch niet dat ze de 4s een update geven en de 5 niet. De 4s wordt nog steeds verkocht, zeker een jaar totdat de 5s niet meer verkocht wordt in sept/okt 2014.

  23. @malamalamike: En ik heb 2 weken geleden mijn 4S verleng naar een 5. Voel me eigenlijk behoorlijk genaait… Als ik dus een maand later had verlengd, had me dat per maand flink gescheeld in de kosten?

  24. Zoiets haal je niet zomaar uit het assortiment en al zeker niet na een jaar,
    En ik vind het raar dat de 4s er gewoon in blijft terwijl het een oudere model is dan de 5 dus ik zet hier dus echt men vraagtekens bij!!!!

    En btw ik vind de 5 stukken beter dan de 4s
    Maar ik heb het vermoeden dat er iets met het toestel aan de hand is en dat ze die daarom uit het assortiment halen maar ze vertellen niet waarom en als iemand het wel weet zou ik dat graag willen weten!!

  25. Ik heb nog een echte zwarte iPhone 5! En hij ziet er nog prachtig uit.
    Het wordt een heel bijzonder model,…stijgt alleen nog maar in prijs …toch?! Collectors item

    Ik vind het wel slim van Apple. Een iPhone 5 is veel te duur om te maken om hem als budget phone te verkopen! De 5C heeft een goedkoper schilletje… Slim die Cook

  26. Origineel geplaatst door Thomaz
    die werd jaren verkocht. Ipad 1 werd na 1 jaar van markt afgehaald. En kon niet meer updaten. Waarom zou met iphone 5 anders zijn.

    Dat komt omdat iPad 1 maar 256mb RAM heeft en grafisch ook niet de beste is, maar wel meer pixels heeft dus omdat iOS6 te zwaar zou zijn, kreeg hij geen update.

    En Apple vaart nu een andere koers en je krijgt langer updates.

  27. Origineel geplaatst door Kevin
    In geval dit jouw eerste iPhone is…ik begrijp het gevoel maar dan moet je de 4s ‘ns proberen… 😉
    Heb ook een vijf,had alle vorige modellen waarvan de 4s de beste en de 5 de slechtste!
    Voor mij duidelijk de reden waarom hij eruit moest…miskleun en Apple onwaardig en de iPhone 5 uit het assortiment halen is voor mij hetzelfde als toegeven dat ‘t zo is…

    Het is mijn 2e. Had ook een 4

  28. Wat ik dom vind is dat ze de 5c hetzelfde hebben gemaakt kwa uiterlijk als de 5. 1 van de problemen daarmee was namelijk het kom trekken van de telefoon en dat zal nu bij een hoop 5c bezitter wéér gaan gebeuren.

  29. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Rob: Waar haalt iedereen die december toch vandaan? De verwachting is nog steeds 27 september. Apple is bijkans het meest voorspelbare techbedrijf ter wereld, dus er is geen enkele reden om aan te nemen dat Nederland en België niet gewoon in de tweede golf zitten.

    Ik weet het wel, het komt bij mensen vandaan die niet zo goed engels kunnen. “Later this year” wordt geïnterpreteerd als “december”. Maar goed op zich is december net zo goed uit de lucht gegrepen als 27 september. Ook al is 27 september het meest voorspelbare, vrees ik dat doordat ze dit keer de rest van de landen iets langer moeten laten wachten. Ik denk dit omdat ze ontzettend veel verschillende toestellen moeten verschepen (5 kleuren 5C + 3 kleuren 5S, en vergeet niet de verschillende capaciteiten) en ze hebben dit keer China erbij in de eerste golf.

    Ook noemen ze normaal gesproken tijdens een aankondiging direct welke landen er in de 2e golf zitten. Dit keer was dit niet het geval, waarschijnlijk omdat ze het zelf nog niet eens weten. Ze moeten eerst kijken hoe de eerste golf gaat vermoed ik. Wie weet mikken ze wel op 27 september maar willen ze niet dat mensen er vanuit gaan omdat het nog wel eens anders kan gaan lopen…

  30. Mijn zwarte ‘5 heeft geen enkel kras door goede bescherming (rubbere case) inclusief zeer goede screenprotector. Straks hopelijk mooie bedrag voor vragen voor de next gen iPhone (6). De 3G verkoop ik nooit, blijft toch een pareltje. 🙂

  31. @Jean-Paul Horn: hoe weet je dat de iphone 5s 27 september uit komt waar op baseer je dat??

  32. Ik heb 3 maanden geleden een iphone 5 gehaald en het werkt soepeltjes, ben er blij mee en strakjes met ios7 is het helemaal toppie.

  33. Origineel geplaatst door 104wrnverkcie
    @Kevin: Wat een ge…!! Wat is er volgens jou zo slecht aan de iphone5? Heb overigens ook alle toestellen gehad (wel stoer om te zeggen toch? iPhone 5 is gewoon een goed, stabiel toestel!

    Ben blij dat jij ‘t zo ondervind,en da’s echt gemeend.
    Misschien is het bij sommige problemen eerder regiogebonden. Zoals bij de Antenneproblemen destijds met de iphone 4,die bleken ook vaker aan Nederlandse kant op te doemen als bij ons in Belgie.
    De verbindingen bij de iPhone 5 voor mij BAGGER. Problemen die ‘k eerst mijn provider verweet want oooohh nee!!!Zeker mijn iPhone,die is perfect 😀 ,maar het maakt niet uit…veel mensen in mijn kenissenkring klagen en zagen over dezelfde problemen en de providers zijn verdeeld,niet allen dezelfde carrier dus komt er een moment waarop een mens moet inzien dat zijn perfecte telefoon ziekjes is..
    Tot dit punt wil ik nog geloven dat het plots ons belgenlandje is dat het laat afweten op gebied van zendmasten ed. ,maar dat de zwarte kleur van de alu randen eraf springen terwijl je d’r op zit te kijken (wordt gewoonweg beschadigd door het ciliconen hoesje,het soort dat ik trouwens al sinds de 3G gebruik), dat ie regelmatig een reboot nodig heeft (mss softwarematig,maar dan vreemd dat de 4s welke nu in gebruik is door mijn wederhelft GEEN problemen heeft op hetzelfde OS…),dat je ‘t kreng niet hoort afgaan in je broekzak omdat bij de minste afdekking van de speaker amper nog geluid doorkomt,noem maar op!
    Ik weet zelfs een boel mensen die terug naar een iPhone 4S gingen uit pure miserie.
    Dus nogmaals,ik ben blij dat jij gespaard blijft van de kwaaltjes,maar gebruik mss eerst eens Google of zo vooaleer iemands woorden als ge**l te omschrijven 😉

  34. @Jean-Paul Horn: oke thanx voor je uitleg wel jammer dat het zo lang gaat duren dat is wel teleurstellend

  35. Wat een gebullshit allemaal zeg! iphone was ook inventief, maar dat is al lang geleden. Apple is nu alleen maar aan het melken en uitzuigen. Ze zijn rijk, vet en lui geworden. Alleen sneller dan Microsoft, maar de neergang gaat ook sneller!

  36. Mijn iphone 5 is intussen ook bijna 1 jaar oud en is ook nog compleet krasloos en werkt prima( gewoon bumper van puro en screenprotector achter+ voor) ik ga deze toch nog blijven gebruiken.zelf mijn 2 iphones 4 en zelf mijn 3g 8 gb zien er nog splinternieuw uit
    Goed mee omgaan en ze blijven meegaan al moet de 3g omw van ios4.2 noodgedwongen gebruikt worden zonder veel apps.

  37. Origineel geplaatst door MauriceH
    Ik ben al sinds mijn verjaardag (5 december, j.l.) een trotse gebruiker van een iPhone 5. En ik zal ook maar alleen iPhones in de toekomst kopen, en geen een andere. En raad eens… Er zit nog geen één enkel schrammetje op. En hij loopt nog als de beste!

    ik zal ook nooit of nooit een ander model kopen dan de iphone.hier ooknog zonder het kleinste krasje. Zowel mijn 5 ..4 als 3g

  38. Origineel geplaatst door Liocorno
    Mijn zwarte ’5 heeft geen enkel kras door goede bescherming (rubbere case) inclusief zeer goede screenprotector. Straks hopelijk mooie bedrag voor vragen voor de next gen iPhone (6). De 3G verkoop ik nooit, blijft toch een pareltje.

    ik of liever mijn ouders gebruiken mijn 3g nu en idd is een van de mooiere designs. Kasvrij en alsnieuw buiten dat er bijna niets meer kan op gezet worden(apps) voor hetgene zij hem gebruiken.. Bel sms internet nog prima en nog jaren bruikbaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.