Reacties voor: E-mailregels instellen op de iPhone met Mail Rules (jailbreak)

Met Mail Rules kun je e-mailregels instellen op je iPhone. Je kunt berichten op basis van criteria verplaatsen, wissen, als gelezen markeren enzovoort.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Zie weer een reden waarom je hem zou jailbreaken 🙂

  2. Mijn hotmail wordt al automatisch naar de juiste mapjes gepusht..

  3. Is er eigenlijk ook al een jailbreak app oid. die ervoor zorgt dat ik op mijn “toegangsscherm” een melding geeft dat ik een nieuwe email heb.
    Nu moet ik alsmaar eerst mijn iphone ontgrendelen en dan pas zie ik een getal (of niks) op mijn mailbox-app staan.

  4. Ik heb het nu niet nodig, want ik heb al filters in m’n gmail ingesteld. Maar het is wel mooi dat het er is, misschien ga ik het in de toekomst nog eens gebruiken. Of misschien neemt Apple het wel over in de officiële mail.app

  5. Origineel geplaatst door Folkert
    Mijn hotmail wordt al automatisch naar de juiste mapjes gepusht..

    kun jij mij uitleggen hoe je dit doet? want ik neem aan dat je dat op een aparte manier hebt ingesteld.

  6. Super fijn, die regels zijn ideaal in m’n Mail om spam op afstand te houden. Ik vind het heel vreemd dat er op de iPhone niet een soort van “ongewenste post” map zit, vooral omdat ik soms wel 40 spam mailtjes op een dag krijg. Dit zou voor mij een reden zijn om m’n iPhone te Jailbreaken, mocht het niet zo zijn dat je dan via Cydia met je CreditCard moet betalen. Of is dat helemaal niet zo?

  7. Origineel geplaatst door Rik
    Is er eigenlijk ook al een jailbreak app oid. die ervoor zorgt dat ik op mijn “toegangsscherm” een melding geeft dat ik een nieuwe email heb. Nu moet ik alsmaar eerst mijn iphone ontgrendelen en dan pas zie ik een getal (of niks) op mijn mailbox-app staan.

    Ja hoor! Bijv Intelliscreen, agenda op je gelockte screen, en ook nieuwe mails, sms, weer etc.!

  8. @rik: Kijk eens naar LockInfo (jailbreak)… ontzettend fraai uitgevoerd met veel mogelijkheden en uitbreidbaar met extra plugins! Naast allerlei informatie in het lockscherm, krijg je ook een extra pagina op je springboard met items over wat je maar wilt. Misschien een leuke tip voor Gonny of andere redacteur om iets over te schrijven: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=6857

  9. bedankt jongens voor de vele tips :).

  10. @Rik: de mooiste app hiervoor, en voor heel veel meer meldingen, is notified pro. De gratis versie heeft geen mogelijkheid om extra toepassingen aan te sturen. Notification grip toevoegen en je kunt exact bepalen wat voor melding je waar wilt hebben. Ziet er zeer professioneel en luxe uit. Werkt perfect en voegt echt wat toe.

  11. Origineel geplaatst door willem1509:
    kun jij mij uitleggen hoe je dit doet? want ik neem aan dat je dat op een aparte manier hebt ingesteld.

    Valt mee, gewoon in hotmail op de pc een filter aanmaken. Dan neemt ie dat filter mee naar je iPhone. De mail komt nooit in je Postvak-in, maar direct in de goede map, dus als je mappen worden gesynct staan alle mails ook op de iPhone in de goede map.

  12. Aanvulling op mezelf: in de instellingen van Mail kun je dan nog aanvinken welke mappen je gepushed wil hebben, en welke niet (standaard alleen inkomend)

  13. @Rik: Hoeft niet via een jailbreak. Met een app als Boxcar (gratis) kun je push-berichten krijgen bij arriveren van nieuwe mail (werkt via mailforwarding). Een push-bericht ‘knalt’ dwars door je gelockte homescreen heen hoor!

  14. @wzzh: Gewoon een gmail account nemen, zit standaard spamfilter in (en meer), ook op je iPhone…

  15. @ Rik:

    OpenNotifier is een TOP app (jailbreak)
    Hiermee kun je instellen wat voor een icoon en bij welke (niet standaard app) je bovenin de stausbalk een logo wilt zien! Bijvoorbeeld je mail, dan zie je een envelop bovenin de statusbalk, ook als je hem nog op je lockstrceen hebt staan.
    Ook Elert is een leuke app (wederom jailbreak)
    hierbij komt er waar je wilt in beeld op je iPhone een soort pop-up met daarin een stuk tekst uit de mail.
    Je kan instellen hoelang je het bericht wilt zien voor hij weer verwijnt, welke kleur en waar in beeld je hem wilt zien.
    Volgens mij is het een beetje afgeleid van je mail die je binnenkrijgt in outlook (heb ik op mijn werk tenminste, thuis heb ik een iMac dus)
    Ook kan je door op het balkje van 2 bij 1cm drukken en dan vergroot hij de mail en kan je hem o.a. direct lezen.
    Hopelijk heb ik het een beetje duidelijk uitgelegd anders zou ik zeggen: Probeer het uit haha!

  16. allemaal bedankt voor de antwoorden :). nu eens kijken wat het beste werkt :P.

  17. (Red.) Nogmaals de waarschuwing, dat bij een artikel over mailregels geen discriminerende of racistische opmerkingen horen. Onzinnige reacties verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.