Dropbox-Adobe

Dropbox en Adobe Acrobat Reader werken nu een stuk beter samen

Dropbox en Adobe Acrobat Reader werken beter samen dan ooit tevoren. Updates zorgen ervoor dat het bewerken en opslaan van PDF-bestanden in de cloud een stuk gemakkelijker is geworden.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Dropbox-Adobe

De iOS-apps van Dropbox en Adobe Acrobat Reader gaan beter samenwerken dan ooit. Een nieuwe update maakt het makkelijk om PDF-bestanden te bewerken en op te slaan in de cloud. De update kan op ieder moment in de App Store verschijnen.


De updates voor Dropbox en Adobe Acrobat Reader verweven de twee apps met elkaar, zodat je ze gemakkelijker samen kunt gebruiken.

PDF automatisch opslaan in Dropbox

Open bijvoorbeeld een PDF-bestand in Dropbox en tik op Edit om alle mogelijkheden van Adobe Acrobat Reader te gebruiken. Op die manier kun je het bestand bewerken en een handtekening zetten. Zodra je opslaat worden alle wijzingen automatisch in Dropbox opgeslagen.

Ook Adobe Acrobat Reader voor iOS doet zijn voordeel met de samenwerking. In de app kun je al je Dropbox-bestanden inzien, openen en bewerken. Na het bewerken worden alle wijzingen wederom automatisch opgeslagen in Dropbox. Vorige maand nog kregen de desktop-apps van Dropbox en Adobe een soortgelijke update.

Het lijkt erop dat de updates voor de iOS-apps geleidelijk worden uitgerold, het kan dus zo zijn dat je nog even moet wachten voordat ze in de App Store verschijnen. Dropbox schrijft dat Android-gebruikers vanaf volgend jaar met deze functie aan de slag kunnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2015, 17:41
Categorie Apps
Onderwerpen adobe, dropbox, pdf
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.