Reacties voor: Drie nieuwe iPhone 5-reclames: Thumbs, Physics en Cheese

Apple heeft nieuwe reclamespotjes voor de IPhone 5 uitgebracht. Cheese, Physics en Thumb behandelen verschillende aspecten van de iPhone 5.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Beetje achterlijke reclames.

    Ten eerste de law of physics film. Blijkbaar vinden ze het vreemd dat iets groter én smaller kan worden. Lijkt me niet zo vreemd, want je hebt uiteindelijk alsnog meer ruimte om technisch spul in de iPhone te stoppen omdat die langer is.

    Dan de earbuds film. Blijkbaar is het raar om ronde oordopjes te hebben volgens Apple. Waarom zijn de vorige Apple oordopjes dan rond geweest? Ze spreken nu hun eigen creatie tegen, beetje dom natuurlijk.

  2. Ik heb die earpods nu een aantal dgn en moet zeggen dat het een hele vooruitgang is met de oude oortjes.
    Blijven goed zitten , maar kunnen niet opboksen tegen me AKG oordopjes die ik is voor €15 gekocht heb in een aanbieding.

  3. Origineel geplaatst door KeebDa
    Ik heb die earpods nu een aantal dgn en moet zeggen dat het een hele vooruitgang is met de oude oortjes.
    Blijven goed zitten , maar kunnen niet opboksen tegen me AKG oordopjes die ik is voor €15 gekocht heb in een aanbieding.

    Heb je enige idee hoeveel soorten bacteriën in gebruikte oortjes zitten….
    je kan net zo goed een tweedehands gebit verkopen, dat is net zo fris.

  4. Hoe werkt de panorama functie?

  5. Origineel geplaatst door SH
    Hoe werkt de panorama functie?

    Vooraf: deze is alleen beschikbaar op de 5 en de 4s (dus niet op de gewone 4). Start de camera, druk op Options (in de UK interface heet dit Options, geen idee hoe dit in de NL interface heet). Druk op Panorama (iPhone moet wel vertikaal gehouden worden), druk op het rode bolletje (om een foto te nemen) en beweeg de camera van links naar rechts. Als je te snel beweegt, meldt de iPhone dit zelf. Als het beeld aan de rechterkant is gearriveerd, stopt de opname vanzelf. Wil je eerder stoppen, klik dan gewoon weer op het bolletje (de opname stopt).

    Hoop dat dit duidelijk is.

  6. Origineel geplaatst door SH
    Hoe werkt de panorama functie?

    Even je 4 jailbreaken en je hebt zo die panorama op iOS 5 of 6.

  7. @SH: Best goed, denk ik.

  8. Voor Panorama foto’s hoef je toch niet te jailbreaken? Er zijn toch genoeg apps voor die functie? Panorama levert tientallen hits op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.