Reacties voor: Drie manieren om een iPhone 6 Plus te vernielen: broekzak, slijptol, blender

De iPhone 6 Plus langdurig in je broekzak dragen is geen goed idee. Afslijpen van de cameralens raden we ook niet aan, om over een blender nog maar niet te beginnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. wat een flauwe bedoening.

  2. Heerlijke humor dat filmpje met die cameralens. Ik zou het percentage van hoesjesdragers wel eens willen weten. Met een hoesje is die uitstekende lens namelijk geniaal en esthetisch verantwoord!

  3. Met die camera is geniaal maar die blender slaat niet echt ergens op.

  4. Een dieptepunt, die lens van de iPhone 6. Nu moet je bijna wel een hoesje gebruiken, maar wat is dan nog de waarde van “super dun”? Goed idee, die slijptol:-)

  5. Voor mij is die lens die uitsteekt 100% een ‘dealbreaker’. Echt totaal bezopen dat je je smartphone niet fatsoenlijk op een tafel kan neerleggen. Kijk naar de smartphones zoals de HTC M one, daar kan het wel… Tal van andere smartphones hebben ook een lens die uitsteekt, maar daar zit ie tenminste in het midden. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden…

  6. Wel jammer dat ze niet de camera app opstarten bij het eerste filmpje 🙂

  7. Lekker gevaarlijk ook slijpen met handschoenen aan

  8. De uitstekende lens is inderdaad niet mooi, maar ik heb er nu een Artwizz Seejacket TPU case om die zeer dun is, alle zijkanten van de iPhone bedekt en de camera verdikking is hierin opgenomen. Of te wel, hij past perfect om de iphone 6!Ik had liever de leren case van Apple gehad (voelt nog beter in de hand) , maar die is open aan de onderkant. En wat als je telefoon daar valt, of er alleen krassen op dat gedeelte komt?Voor nu hier blij mee en dat voor € 15,-.

  9. Snap het nu eens mensen! Die uitstekende lens is juist de geniaalheid van Apple! Nooit meer het verkeerde merk telefoon pakken in het donker dankzij het unieke RITD-Beacon (Recognition In The Dark) en nooit meer je telefoon uit je handen laten glippen dankzij de Saffire Hyper Back Grip.

    Mijn iPhone 6 is besteld. En inderdaad, met een hoesje erbij 🙂

  10. Niemand dwingt je om de iPhone 6 / 6 te kopen toch? Als je de uitstekende camera (betwijfel ten zeerste of je er last van hebt) lelijk/onpraktisch vindt koop je hem toch niet?

    Zou graag van de huidige iPhone 6 / 6 bezitters willen weten of je er last van hebt? Ik leg namelijk nooit mijn iPhone (4S) plat op een tafel o.i.d. (ook nooit met mn 3GS gedaan trouwens).

  11. Grappig de mensen die over de “uitstekende” cameralens vallen. Google de Samsung zoom eens. Daar is het een feature haha. Verschil in marketing?

  12. @Mart: Voor jou dan binnenkort de PuistPlus, een hulpstuk om die lens nog verder te accentueren…

  13. Het wiebelen van de iPhone 6 door de cameralens is echt zo minimaal dat het mij in ieder geval niet stoort. Met de 6 heb je er nog veel minder last van omdat ie minder ver uitsteekt en groter is.

    Ik vraag me af of mensen die er moeilijk over doen ook echt gekeken hebben.

  14. Ik hoop dat het stukje over de gebogen iPhone sarcastisch was?
    Je kan toch niet menen dat de telefoon in je broekzak bewaren een probleem is waar je je maar moet tegen wapenen met een case of iets dergelijks?
    Als Apple de iPhone verkoopt als telefoon moet die toch wel zo’n dagelijks gebruik aan kunnen.
    Indien niet moesten ze maar over gegaan zijn naar een dikkere telefoon of sterkere materialen.

    De eigenaar had een kostuumbroek aan. Spannen deed die niet. Ok, als je zit is er meer kans op spannen maar met een kostuumbroek?

    De wereld op z’n kop…

    Ik heb de mijne hopelijk vrijdag maar ben toch benieuwd of het om een designflaw gaat of enkele gevallen (er zijn er inderdaad al meerdere).

  15. @Roan: Hoe leg jij hem dan op tafel?

  16. Ik vind het totaal geen humor meer. Dit vind ik nou echt geld weg gooien. Er zijn mensen die zo’n ding graag willen hebben en dan gaan een paar debielen een iPhone verdienen. Dan zeg ik op mijn beurt, geef hem maar aan mij of het geld.

  17. De telefoon moet zo dun zijn om goed aan te voelen in de hand, zodat ie kleiner voelt dan ie is. En ik kan je zeggen, de iPhone 6 voelt echt heerlijk! Het glas voel gladder dan anders en die ronde kanten zijn gewoon te heerlijk. Het wiebelen van de lens is echt zo minimaal dat je je daar echt niet aan kan storen.

    Ik zeg dit: De iPhone 6 is geil!

    Ja ik ben een groot fan van Apple maar ik ben ook kritisch. Ik ben eerst naar de Apple Store gegaan (vrijdag avond) en heb de telefoons uitbundig bekeken. Toen vrijdagavond met veel geluk een reservering kunnen maken voor een Silver 64gb met contract en zaterdag had ik ‘m al 🙂

    Ik had een 5 hiervoor en ik ben zeer blij. Ik dacht eerst dat ie te groot zou zijn, maar nope, valt mee. En anders tap je 2 keer op de home button en je kan overal bij 🙂 en touch ID is erg fijn.

  18. @Julian:

    Of in een hoesje OF gewoon op de achterkant. Maar als ik hem neerleg op de tafel, dan ga ik er niet op pielen als je dat bedoelt.

    Gek genoeg gebruik ik de iPhone niet liggend (dus nee ik gebruik hem niet als ie ‘naakt’ op tafel ligt), mocht ik hem liggend gebruiken om bijv een filmpje te kijken dan ligt ie nagenoeg altijd op mn hoesje.

    Commentaar over het gebruik van een hoesje? -> ik gebruik een hoesje, jij niet? Prima; ieder zn ding.

  19. Sadisten.

  20. Waarom zou je in de lieve vrede zoiets met een iphone willen doen? Net als die valtesten: WHY???
    Hebben ze geld teveel dat ze zich zoiets kunnen veroorloven ofzo?
    Voor veel mensen is een iphone een luxe om te hebben (sowieso om een apple product te hebben want apple is ontzettend duur) (voor mij, ook al ben ik apple fan, is het iig wel een luxe) en zij doen er dit soort dingen expres mee! Ligt het nu aan mij dat ik dit zo vreemd vind? Ik snap dat echt niet, dat mensen zo met zulke dure dingen omgaan…….

  21. @leandra: Dat geld is al dik terugverdient aan de YouTube inkomsten, de eerste droptest heeft 7 miljoen views. Ervan uitgaande dat Youtube iets van 2-3 usd per 1000 views betaald koop je er al snel 20 iPhnones voor terug.

  22. @Arie:
    Aha, ik wist niet dat ze daar geld voor kregen voor die views……
    Maar blijft zonde als je t mij vraagt 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.