iphone 6 uitstekende lens

Drie manieren om een iPhone 6 Plus te vernielen: broekzak, slijptol, blender

De iPhone 6 Plus langdurig in je broekzak dragen is geen goed idee. Afslijpen van de cameralens raden we ook niet aan, om over een blender nog maar niet te beginnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone 6 Plus is niet bedoeld om op te gaan zitten. Ook heeft Apple het toestel niet ontworpen als deurstopper of als breekijzer. Dat er toch mensen zijn die onvoorzichtig met hun nieuwe iPhone omgaan, is te zien aan talrijke foto’s van mensen die de iPhone 6 Plus veel te lang in hun broekzak hebben bewaard.

iphone 6 verbogen

Eén van de ‘slachtoffers’ meldt dat hij de iPhone 6 Plus 18 uur in zijn broekzak had zitten. Weliswaar aan de voorkant, maar toch oefende hij er met zijn lichaam toch een behoorlijke druk op uit. Na vele uren autorijden, langdurig zitten tijdens een diner en nogmaals een paar uur autorijden, had de iPhone niet meer zijn oorspronkelijke vorm. Extreem krom is het niet en op de foto hierboven zie je misschien niet eens dat er iets mis is. Maar toch: hij kan terug naar de Apple Store, in een poging om het toestel omgeruild te krijgen. Mensen die een hoesje gebruiken, zeggen dat ze geen probleem hebben, ook niet na landurig zitten.

iphone 6 plus verbogen hand

Dat kan ook: cameralens wegslijpen

Er zijn wel meer mensen die hun nieuwe iPhone niet liefdevol in een hoesje steken, maar alles doen om ‘m zo snel mogelijk te vernielen. Zo zijn er mensen die zich ergeren aan de cameralens, die een stukje uitsteekt aan de achterkant. Daardoor gaat de iPhone 6 (Plus) wiebelen op tafel:

iphone 6 uitstekende lens

Je kunt dit oplossen met een hoesje, maar bij Peripatetic Pandas wisten ze een betere oplossing: slijp de cameralens er gewoon vanaf. Je mist dan wel de bescherming van saffierglas, maar dat vervelende wiebeleffect is weg.

Of stop de iPhone in een blender

Inmiddels traditie en zo flauw geworden dat we er echt niet meer om kunnen lachen. Blendtec lijkt er alweer mee te zijn gestopt, want ze hebben sinds de iPhone 5s geen nieuwe blenderfilmpjes meer uitgebracht. Op zo’n moment is er wel weer iemand anders die een gat in de markt ziet en hoopt rijk te worden met een YouTube-video. Bij RatedRR lijkt dat te gaan lukken; ze hebben al bijna een miljoen views gekregen op onderstaand blenderfilmpje.

En dan is er ook nog een vierde manier: de iPhone 6 zo hard mogelijk op de grond gooien. Je kon eerder lezen over een iPhone 6-valtest.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2014, 22:07
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.