iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Oculus Crescent

iCulture Vandaag: dit was maandag 22 september 2014

Vandaag op iCulture: de Oculus Rift krijgt iOS-apps, Apple verkoopt 10 miljoen stuks van de iPhone 6 en wij tikten onze vingers blauw aan uitlegartikelen over iOS 8.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Oculus CrescentGroot feest bij Apple, want ze kondigden vandaag aan dat er al 10 miljoen stuks van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn verkocht. En dat is veel. Heel veel zelfs, want dit jaar telden de verkopen in China nog niet eens mee.

Nieuws

iOS 8

Apps

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Sport1 app iPad

  • (afgebeeld) Fris iOS-wit, zo mag je de vernieuwde iPad-app van Sport1 gerust noemen. De applicatie waarin je live voetbal en andere sport kijkt én terugkijkt, heeft lekkere voorpagina’s boordevol video’s die je kan bekijken. Gaaf is dat je in de de tijdbalk ziet wanneer wat gebeurt in een wedstrijd. Een maandabonnement op Sport1 kost 9,99 euro in de app, een losse wedstrijd kijk je voor 3,99 euro.
  • Nederland heeft er nóg een app over e-nummers bij gekregen. De nieuwste app van Sander de Koning wil de ultieme database zijn over de voediningsadditieven en laat je nummers bekijken per categorie, of zoeken met een handig numeriek toetsenbord. De prijs is ter introductie en gaat binnenkort omhoog.
  • DapperApp is een nieuwe Nederlandse dating-app in het straatje van Tinder. Meld je aan met je Facebook-profiel en je foto’s en evenementen zijn inzichtelijk voor andere gebruikers. Gaat iemand anders in de buurt ook naar dat evenement? Wie weet wordt het dan een match die wat verder strekt dan een vlugge vleeskeuring.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2014, 8:41
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.