Reacties voor: Draadloze iPhone-oplader Powermat krijgt app: zoek oplaadpunten bij jou in de buurt #CES2012

Batterijmaker Powermat zal deze lente samen met een nieuwe reeks draadloze iPhone-opladers ook een app lanceren. Met deze app kun je om je heen zoeken naar oplaadpunten voor jouw iPhone.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. gaaf systeem, vind alleen die case te groot…

  2. Haha heel creatief. Ik denk alleen een mobiel ladertje van dealextreme praktischer is.

  3. Ik zie het nut niet in van draadloos opladen, zeker niet wanneer je een case moet kopen die je iPhone groter maakt. Is een draadje inpluggen zoveel werk?

  4. Ik snap dat niet van draadloos opladen. Waardeloos lijk me.
    Alsof ik daar veel geld aan wil uitgeven. Het beter of sneller op laad. En mijn iPhone word er nog lelijk van ook ! Stoppen al die projecten !

  5. Inderdaad altijd zon lelijke hoes om je phone alleen om het kabeltje er in prikken uit de weg te gaan. En sowieso heb je altijd meer energie verlies als je dit draadloos gaat doen. En dan niet over de prijzen te praten terwijl je een oplaad kabel al voor een paar euro hebt.

  6. Je moet dus je telefoon op een apparaatje leggen om het op te laden. Dat apperaatje is weer met een kabeltje verbonden aan het stopcontact.. Kan je net zo goed je telefoon in het stopcontact steken voor 15 minuten ergens in een kroeg.. (lader wel mee uiteraard, bete als zo’n case) Snap het ideee erachter niet..

  7. Ik vindt de benaming van draadloos niet kloppen. Ten eerste hangt er aan de lader ( waar je je iPhone op moet leggen om te laden) een draad naar het stopcontact. Ik vindt het pas de benaming draadloos waard als ik met mijn iPhone op de bank kan zitten terwijl hij oplaad door een lader die zijn laad spanning via bijvoorbeeld wifi of zoiets naar je iPhone stuurt die bv in een hoesje zit die het ontvangen signal omzet naar een laadpuls dan is het bij mij draadloos. Maar nu dus niet dit is gewoon een laadstation die je iPhone op een andere manier laad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.