Reacties voor: Wi-Fi Transfer van Readdle’s Documents is een handig alternatief voor AirDrop

Wi-Fi Transfer is een nieuwe handige functie in de Documents-app. Dankzij Wi-Fi Transfer kun je allerlei bestanden overzetten van een Mac of pc naar je iPhone. Het werkt met allerlei verschillende bestandstypen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Dit is eigenlijk niets nieuws in Readdle’s Documents app. Ook in oudere versies is de inhoud van deze app direct te benaderen, via de Wi-Fi Drive functie. Zet deze aan, ga vervolgens op je Mac naar Ga/Verbind met Server in de Finder menubalk, en vul daar het in Documents opgegeven IP-adres in, en… voila… je kan Documents gewoon via de Finder als netwerk-volume benaderen. Je browser heb je hier niet voor nodig, maar kan wel. Ik doe dit al heel lang.
    Overigens, ik heb diverse met Readdle’s Documents te vergelijken apps uitgeprobeerd, en Documents is de beste, IMHO, just vanwege de vele mogelijkheden (SMB, FTP, synchronisatie, iCloud, etc.) om data met de app uit te wisselen.

  2. Ik raad File Explorer pro aan van Skyjos. Onovertroffen wat mij betreft. Het voordeel is dat de app geen eigen mappen maakt op de Mac en met Face ID werkt. Koppelt moeiteloos mijn nas, icloud en Apple Timecapsule. Ideaal!

  3. Airdrop tergend traag, onbruikbaar.
    MacBook Pro 2017, iPhone X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.