Reacties voor: Docked: Nederlandse houten iPad-houder met plankje

De Docked is een Nederlands Kickstarter-project. Deze iPad-houder bestaat uit één blad teakhout met een gleuf voor je iPad.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Zijn ze soms niet lekker in hun hoofd?!? 20€ om buiten Nederland te verzenden!!! België of de rest van Europa is de rest van de wereld nog niet hoor. Zulk ding heb ik voor 10€ al verzonden hoor.

  2. De zoveelste “iPad houder” van het kaliber ‘sociale werkplaats’. Morgen weer één voor de iPhone doen?

  3. Het lijkt wel alsof die man op 2:20 in het filmpje op de oude iPhoneclub site scrollt? Of zie ik dat verkeerd?

  4. Uitermate duur voor een “snijplankje” met een sleuf voor een iPad…

  5. Vind het juist niet duur en prachtig gestylde Dock. Eens wat anders dat een stuk electronica of plastic. Zelf krijg ik het niet ontworpen of gemaakt voor dat geld. Ben een van de eersten die ‘m gekocht heeft. Laat maar komen!

  6. Wat een negativiteit voor Nederlands product. Misschien kunnen we een beetje meer supportive zijn. Dit is gewoon een mooi product hoor!!

  7. Dat slecht gesproken Engels is ook echt irritant

  8. Omg deze gast is echt dom! Hij heeft notabene een smartcover. HALLO!!! Die kun je vouwen in een standaard!!! Ooeeehhh aaahhhhh nutteloos!En je iPad in een gleuf in een plank op schoot ziet er niet heel betrouwbaar uit. Does it come with free ‘drop your iPad get a new one’ insurance?

  9. Die gast snapt het 100%
    Hij haalt voor 100€’snijplanken bij de Xenos, loopt ermee naar de Gamma om er gratis gleuven in te zagen en lacht zich helemaal krom om al die snobs…

  10. Niveau is weer hoog hier. Vind het respectloos om een creatief persoon op deze manier belachelijk te maken. Erg jammer. Mooie ideeen worden kennelijk niet gewaardeerd. Gelukkig zijn er sites die Nederlandse ontwerpers wel positief steunen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.