Docked 2

Docked: Nederlandse houten iPad-houder met plankje

De Docked is een Nederlands Kickstarter-project. Deze iPad-houder bestaat uit één blad teakhout met een gleuf voor je iPad.

Docked iPad houderDe Nederlandse Docked op Kickstarter is één van de simpelere iPad-houders die we gezien hebben. Dit is namelijk niks meer dan een houten plank met een gleuf waar je de iPad in kan steken. Het houten blad is breed genoeg om bijvoorbeeld een bord op neer te zetten, waardoor de Dock ideaal is voor op de bank. Je kunt het scherm van de iPad namelijk bekijken terwijl je bijvoorbeeld een hapje eet.

De Docked is gemaakt van één groot stuk teakhout. Naast een gleuf voor je iPad heeft dit accessoire helemaal niks. Er is geen oplader voor je iPad, geen ingebouwde accu en geen andere bijkomstige hulpmiddelen. Op zich niet erg, maar voor zo’n minimalistisch accessoire is de Docked wel wat duur: Nederlanders moeten minstens 42 euro doneren om een Docked te bemachtigen.

De Kickstarter-campagne voor de Docked zit wat raar in elkaar. Scan je de lijst met mogelijke donaties, dan lijkt een Docked besteld in Nederland duurder dan één besteld vanuit het buitenland. Een Nederlandse Docked-houder kost namelijk 42 euro, terwijl hij in het buitenland wordt aangeboden voor 35 euro. Dat is te wijten aan de verzendkosten, die bij de buitenlandse optie hoger liggen maar nog niet zijn meegerekend.

Docked 2

Nederlanders lijken iets met hout te hebben. Toen de iPad nog maar net op de markt was, schreven we al snel over een Nederlandse, houten iPad-dock. Deze werd niet gemaakt van teak en had ook geen groot blad zoals de Docked, maar was met 4 euro wel lekker goedkoop. Later bracht het Nederlandse Miniot een houten Smart Cover uit, waarna ze nog veel meer houten accessoires op de markt brachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 19:53
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.