swing-copters-logo

Flappy Bird-maker heeft nieuwe game: Swing Copters

Swing Copters is de nieuwe game van Flappy Bird-maker Dong Nguyen. De game komt binnenkort uit, maar is 'ie net zo moeilijk en frustrerend als Flappy Bird zelf?

swing-copters-logoDe maker van Flappy Bird is terug met een nieuwe game: Swing Copters. In deze game vind je veel elementen terug die Flappy Bird zo verslavend maakten: de game is moeilijk en tegelijk frustrerend. Maar zodra je af bent, wil je nóg een keer spelen. Een trailer van de game laat zien dat het doel ongeveer hetzelfde is: je moet tussen allerlei obstakels door vliegen. Mensen die de game al hebben geprobeerd, melden dat het nog moeilijker en meedogenlozer is dan het origineel. Deze keer ben je trouwens geen vogeltje, maar een ventje met een propeller op z’n hoofd. Die vliegt halsoverkop in één richting en jij moet proberen om op het scherm te tappen, zodat hij in een andere richting vliegt. Daarbij probeer je zo hoog mogelijk te komen en door alle poortjes te vliegen, zonder te botsen.

Het grote verschil met Flappy Bird is dat je niet zijwaarts beweegt, maar omhoog. Ook nu moet je blij zijn als je tien punten haalt. Het is lastig om door de poortjes te vliegen en tegelijk het mannetje onder controle te houden. En dan moet je ook nog rekening houden met rondzwaaiende hamers.

Toch lijkt ook deze game weer net zo verslavend uit te pakken als z’n voorganger. Swing Copters is een game die je steeds opnieuw wilt spelen om je score te verbeteren. Lang hoef je niet te wachten, want Swing Copters staat gepland voor 21 augustus als een gratis download. Voor €0,89 kun je de reclamebanners in de app afkopen.

swing-copters-2 swing-copters-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 20:34
Categorie Apps
Onderwerp flappy bird

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.