Noke Fuz hangslot

Noke: Bluetooth-hangslot ook door vrienden te gebruiken

De Noke op Kickstarter is een hangslot dat via Bluetooth met je iPhone verbindt. Je kunt met de app vrienden machtigen je slot te gebruiken.

Noke Fuz hangslotFietssloten met iPhone-koppeling kwamen al meerdere malen op iCulture voorbij, maar nu is er ook een slim hangslot. De Noke verbindt via Bluetooth met je iPhone, waardoor je niet langer een sleutel of cijfercombinatie nodig hebt om hem een ontgrendelen. Geen iPhone bij de hand? Dan kun je met een soort van morsecode het slot ook losmaken.

Omdat het slot via een app wordt ontgrendeld, is het makkelijk om bijvoorbeeld je fiets of kluisje te delen met andere iPhone-bezitters. Je machtigt dan bepaalde personen vanuit de app om je slot te mogen openen, waarna deze vrienden of familieleden jou niet nodig hebben om het slot los te maken. Er zijn daarnaast geen fysieke sleutels die iemand later aan je terug moet geven.

Je bestelt de Noke door op Kickstarter minstens 59 dollar plus 15 dollar verzendkosten te doneren. Wil je een een fietshouder en speciale kabel, dan moet je minstens 79 dollar doneren. Je geld wordt pas afgeschreven als het project de beoogde 100.000 dollar heeft ingezameld. Daar hebben de makers nog tot en met 17 september voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 16:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen fietsen, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.