DJ Hardwell

DJ Hardwell treedt op in Apple Store Amsterdam (update: uitverkocht)

DJ Hardwell zal op donderdag 15 oktober een optreden geven in de Apple Store Amsterdam. Iedereen kan er na aanmelding gratis bij aanwezig zijn. Update: alle toegangskaarten zijn al uitverkocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store optreden DJ Hardwell
De Nederlandse DJ Hardwell, zal optreden in de Apple Store Amsterdam. Op donderdag 15 oktober om 19:30 uur kun je er gratis bij aanwezig zijn. Extra leuk is dat het optreden zal worden opgenomen en later op het Beats 1-radiostation wordt uitgezonden. Een beperkt aantal mensen kan erbij aanwezig zijn; via deze link kun je je aanmelden met je Apple ID

Update 16 oktober: foto’s van het optreden van Hardwell vind je hier.

Update 20:50 uur: Dat ging snel! Nog geen halfuur nadat we ons artikel publiceerden, zijn alle toegangskaarten al uitverkocht. Gelukkig kun je alles later nog terugluisteren op Beats 1.

DJ Hardwell in Apple Store Amsterdam

Hardwell zal praten over zijn carrière en daarna een live optreden geven in de Store. Het optreden vindt plaats vanwege het Amsterdam Dance Event, dat donderdag ook van start gaat. Het gebeurt wel vaker dat bekende artiesten in de Apple Store optreden, maar meestal gaat het dan om de Apple Store in Soho (New York) of Londen. In Amsterdam zijn het vaak boekauteurs, filmmakers, acteurs en minder bekende muzikanten die een optreden komen geven en ondertussen vertellen hoe ze daarbij Apple-producten gebruiken. DJ Hardwell is een van de meest bekende acts die zich in de Apple Store Amsterdam heeft vertoond. Eerder stonden bijvoorbeeld de Golden Earring (2012) op te treden en ook Armin van Buuren (2014) is al een keertje langs geweest.

Heb je je aangemeld, dan ontvang je de bevestiging in de Apple Store-app. Ga naar Account -> Reserveringen.

Documentaire over Hardwell in première tijdens ADE

De nieuwe Hardwell-documentaire ‘I Am Hardwell, Living The Dream’ gaat dinsdag al in première in Amsterdam. Documentairemaker Robin Piree volgde de bekende dj tijdens zijn wereldtournee. Hij is net als Hardwell afkomstig uit Breda. De documentaire gaat over het leven van Robbert van de Corput (alias DJ Hardwell), sinds hij uitgroeide tot de nummer één dj van de wereld. Je krijgt een kijkje in het hectische leven, inclusief leuke en minder leuke kanten. Wie niet in Amsterdam kan zijn, kijkt vanaf donderdag 15 oktober in één van de 20 bioscopen verspreid over heel Nederland. In 2013 verscheen al een andere documentaire over de bekende dj, ‘I Am Hardwell’. Ook die ging in Amsterdam in première in Amsterdam en was eveneens gemaakt door Piree. Die documentaire gaat over de jongere jaren van DJ Hardwell, toen hij als 16-jarige verklaarde de nummer één dj van de wereld te willen worden.

Deze week wordt de nieuwe DJ Mag Top 100 bekendgemaakt. Dan zal blijken of Hardwell nog steeds de populairste dj ter wereld is.

Amsterdam Dance Event

Mocht je het optreden van DJ Hardwell mislopen, dan is er gelukkig nog genoeg te doen in Amsterdam. Vanaf 14 oktober zijn de eerste optredens, waarbij er zowel een dag- als nachtprogrammering is. ADE richt zich vooral op elektronische muziek.
Meer info op www.amsterdam-dance-event.nl.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 16 oktober: Verwijzing naar foto's van Hardwell-optreden toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2015, 12:19
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.