Reacties voor: DismissSiri: stop Siri met je stem (jailbreak)

Met de jailbreak-app DismissSiri kan je met je stem de spraakgestuurde assistent Siri afsluiten. Hiervoor kan je kiezen uit de termen Cancel, Close en Dismiss. Heb je MyAssistant al geïnstalleerd dan kan je DismissSire beter aan je voorbij laten gaan.
Lees het complete artikel → DismissSiri: stop Siri met je stem (jailbreak)
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vind deze dingen maar niks, ik wacht tot dat er een geniale tweak komt.

  2. @Eddy de enige geniale tweak is op dit moment MyAssistant! Zelf commando’s bedenken. Wat wil je nog meer?

  3. “cancel” lijkt me ook niet ideaal aangezien je deze command ook al gebruikt wanneer Siri bijvoorbeeld de verkeerde persoon wil gaan bellen of vraagt of je op internet wil zoeken etc.

  4. Tja heb Siri nu al een tijdje ‘gebruikt’ of beter: aan een bètatest onderworpen. Het is ‘wel grappig’ maar niet meer dan dat. Zolang het niet in het Nederlands verschijnt (ook geografisch) heb je er niet heel veel aan. Handfree control (jb) leek veelbelovend maar in de praktijk ‘wordt Siri spontaan wakker’ op de meest ongewenste momenten zoals in de bioskoop of theater. Dan klinkt ineens het zwoele ‘yes?’ als Siri iets opvangt wat volgens haar interpretatie op ‘Siri?’ lijkt 😉 En juist Handsfree control maakt Siri nog enigszins bruikbaar zonder steeds op de HOME button te hoeven drukken.
    Nee Siri heb ik intussen weer uitgezet op m’n 4S, want om steeds de tijd, het weer of de status van mijn batterij op te vragen heeft ook niet zoveel zin. Het wachten is nu op de mogelijkheid om NL zoekopdrachten te geven die Siri ook herkent en uitvoert zonder steeds ‘Sorry I am not allowed to find places in The Netherlands’ als antwoord te krijgen…

  5. BTW: wat Stijn1987 ook al aangeeft is CANCEL geen optie want als er inderdaad weer een een commando verkeerd begrepen wordt sluit je hiermee meteen Siri af (hoewel dit misschien nog wel de beste optie is ;-))

  6. Dit is wel een tweak waar ik op zat te wachten! Ik gebruik ook handsfree siri, wanneer mn iphone in docking staat dan, maar om siri na gebruik dan weer met mn stem ook weer af te sluiten kon voorheen niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.