Reacties voor: Disney+ prijsverhoging: zo profiteer je zo lang mogelijk van de oude prijs

€2 duurder door extra Star-kanaal
Disney+ krijgt een prijsverhoging. Vanaf februari 2021 gaat de prijs omhoog naar €8,99 per maand. Waarom gaat de prijs omhoog? En hoe zorg je dat je nog zo lang mogelijk de oude prijs kunt blijven betalen? Antwoord op al je veelgestelde vragen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Benieuwd wat ze met jaarabonnementen doen. Hopelijk pas na dat jaar omhoog. Heb net m’n maand- in een jaarabonnement omgezet nadat ik een ituneskaart met 15% extra tegoed had gekocht.

  2. @Rutger: Je hebt daarmee vooruit betaald en bent een overeenkomst voor een jaar aangegaan voor een vaste prijs. Deze zal in de regel door Disney niet tussentijds (pricewise) kunnen worden opengebroken, net zo min als jij zelf eerder kunt opzeggen. Zou me dus geen zorgen maken. Hier overigens ook toch maar een jaarverlenging aangezet. 😉

  3. Wordt wel tijd voor nieuwe content, tempo valt vies tegen. Alleen Mandalorian is goed en nieuw, rest allemaal ouder (en bekend….).

  4. Ik heb ook direct een jaarabonnement aangeschaft toen ik het nieuws hoorde. Het zal wel ergens in de kleine lettertjes staan maar we zien het vanzelf wel. De laatste tijd zit iedereen meer op Disney+ dan op Netflix. De enige die moet vrezen dat ik ze de deur wijs is de TV aanbieder. Teveel geld voor flut dingen.

  5. Mij niet bellen😂

  6. De prijsverhoging vind ik niet echt gelijk staan aan het aanbod. Heb al een tijdje geleden opgezegd, Netflix heeft bijvoorbeeld ook steeds meer kinder films/series

  7. @F1WilliamsJeff: Meer op disney plus…. als je nog jonge kids hebt mss, maar de mijne is na 2 maand de vuilbak in. Nog beter af dan met amazon prime dan. Mijn keuze is en blijft momenteel Netflix. En inderdaad. Tv aanbieder de vuilbak in

  8. Toch een forse verhoging (±30%). Lastig inschatten of de extra content dat waard is…

  9. Origineel geplaatst door John
    Wordt wel tijd voor nieuwe content, tempo valt vies tegen. Alleen Mandalorian is goed en nieuw, rest allemaal ouder (en bekend….).

    Heb je juist de aankondiging van disney investor day gezien? Er is een ton aan nieuwe content aangekondigd.

  10. En jaar erop weer een verhoging en dan weer eentje en dan betalen we met gemak weer 15 euro per maand. Zo gaat dat altijd. Vandaar dat ik nooit Disney+ heb genomen. Ben wel klaar met al die abo’s.

  11. Fijn om te lezen dat mensen denken dat iets de prijs niet waard is zonder dat ze weten wat er voor terug komt 😂

  12. Laten ze eerst maar eens ervoor zorgen dat je bekeken film uit de lijst wordt gehaald als de aftiteling loopt. Zo irritant al die films die je nog ‘moet afkijken’ terwijl ze al afgelopen zijn. Dat is bij Netflix beter gedaan.

  13. En voor dat geld alleen maar meer van hetzelfde uitbrengen. Geld zorgt niet voor vernieuwing of gewaagde creativiteit.

  14. @F1WilliamsJeff: hoe kom je aan de informatie dat meer mensen op Disney plus zitten dan op Netflix. Ik ken maar heel weinig mensen met Disney plus. Ik heb het vorig jaar na 1 maand opgezegd.

  15. @Ro: Precies ik heb nog een jaar abbo t/m maart ergens, dus kan mooi effe kijken wat er bij komt vanaf januari.

    Dan kan altijd nog klagen als je weet wat erop staat.

  16. Mijn persoonlijke keuze:

    TOP:
    Netflix
    Amazon Prime

    MEDIUM:
    Videoland

    FLOP:
    Apple TV (opgezegd)
    Disney (opgezegd)

  17. Weet iemand wanneer er ESPN content wordt aangeboden? Wordt waarschijnlijk een lastig verhaal nu ESPN in NL Fox Sports heeft overgenomen.

  18. Heb ik nu officieel een dirty mind, omdat ik even iets anders dacht toen ik dit las?

    “Wel weten we dat de focus meer ligt op volwassen content”

  19. @FL: maar ze kunnen wel stars weglaten en je een aanbod doen om met een jaar te verlengen voor nieuwe prijs inclusief stars of je het huidige aanbod laten behouden voor de reeds betaalde prijs.

  20. @Sjoerd: espn heeft fox niet overgenomen.
    Disney heeft een groot deel van fox overgenomen en Fox sports was daar onderdeel van.
    En ESPN was al onderdeel van het Disney koninkrijk.

  21. Origineel geplaatst door Rv
    @F1WilliamsJeff: hoe kom je aan de informatie dat meer mensen op Disney plus zitten dan op Netflix. Ik ken maar heel weinig mensen met Disney plus. Ik heb het vorig jaar na 1 maand opgezegd.

    Waarschijnlijk uit zijn duim

  22. @KevinvdB: Je hebt gelijk, zulke geintjes zouden ze idd nog wel uit kunnen halen ja. Misschien dan eerder de toegang tot nieuwe content beperken, beetje in de lijn van de Mulan-beschikbaarheid eerder dit jaar. Ben benieuwd..

  23. (Red.) Bijgewerkt met alle nieuwe info.

  24. Hoe zet je je maand abbo over naar een jaar abbo. Kan hier niets van vinden om aan/om te vinken

  25. @Pieter: Doe je via de website betalen

  26. Tot nu toe vindt ik dat Netflix toch wel haar aanbod goed heeft staan in tegenstelling tot haar prijzen.

    Andere streamingsdiensten moeten een voorbeeld hiervan nemen of gewoon de prjis lager houden. voor mij is dit eigenlijk niet eens meer interesant (was het al bijna niet voor die voormalige prijs)

  27. Ook met de nieuwe prijs nog steeds aantrekkelijk geprijsd t.o.v. Netflix waar ik € 167,88 per jaar voor betaal. Dat is nog steeds bijna het dubbele van het nieuwe jaarabonnement van Disney+.

    Verschil is nog groter wanneer je App Store opwaardeerkaarten koopt met gratis extra tegoed. Met 15% extra tegoed heb je dan per saldo een korting van 13% en betaal je geen €89,99 maar €78,25 per jaar.

    Dat extra voordeel kan je bij Netflix ook hebben als je nog tot de ‘gelukkigen’ behoort die z’n abonnement via Apple betaald.

  28. Mijn abonnement loopt in juni af, zou je dan weer een verlenging krijgen tegen het oude tarief of gaan ze dan het nieuwe tarief in rekening brengen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.