Breeze Drone selfie man

Deze selfie-drone met volgfunctie bestuur je met een iPhone-app

Yuneec heeft een drone uitgebracht die je automatisch kan volgen tijdens een uitje. Voor de vijf automatische vliegmodi heb je alleen een iOS-app nodig.

Breeze Drone selfie man

Yuneec, een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische luchtvaart, heeft een drone uitgebracht waarmee je jezelf kunt filmen tijdens de vakantie of een ander uitje. De drone volgt je automatisch, ook als je bijvoorbeeld in een kano zit of aan het bergbeklimmen bent. Voor de bediening van deze Breeze-drone heb je alleen een iOS-app nodig.

Yuneec Breeze

Breeze is niet de enige drone van Yuneec met dit soort functies. Ook de Typhoon H van dezelfde fabrikant beschikt over een volgmodus. Het verschil is dat de Breeze lichter is en zonder controller wordt geregeld. Alles gaat via de iOS-app Breeze Cam. De foto’s en video’s die je schiet met de drone, kan je direct doorsturen naar je telefoon. Daarnaast is het mogelijk om in 720p te streamen naar je iPhone.

Drone Breeze infrarood

Verschillende vliegmodi
In totaal heeft Yuneec vijf vliegmodi gemaakt voor de Breeze. Dit zijn: Selfie mode, Pilot mode, Orbit mode, Journey mode en Follow Me mode. Met de Selfie mode kan je gemakkelijk de drone positioneren voor een selfie met je vrienden of familie. Met de modi Orbit, Journey en Follow Me kan de drone gemakkelijk jouw locatie bepalen door gebruik te maken van de GPS-functie in de iPhone.

Bij de Orbit mode draait de Breeze rondjes om jou of een object heen. De Journey mode zorgt ervoor dat de drone wegvliegt en in dezelfde lijn terugvliegt tot aan zijn startpositie. En in de Follow Me mode zal de drone jou op de voet blijven volgen via GPS. Hij gebruikt de infraroodsensoren om te voorkomen dat hij ergens tegenaan vliegt.

Niet alleen buiten, maar ook binnen is de drone te gebruiken. De propellers kan je beschermen, zodat die bij een botsing met een object niet kapot gaan. De drone is een lichtgewicht van 385 gram en kost 500 dollar. Met al deze functies, het lichte gewicht en de prijs probeert Yuneec met deze drone in de lagere prijsklasse door te breken.

Yuneec Breeze

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2016, 14:05
Categorie Accessoires
Onderwerp drone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.