Mu One kleine usb-c-lader

Deze ‘kleinste USB-C-lader ter wereld’ kan zelfs een MacBook opladen

Vind jij het ook altijd lastig om zowel de oplader voor je iPhone als voor je MacBook mee te nemen? Mu Systems komt met een oplossing: de Mu One. Volgens de start-up is het de kleinste USB-C-lader ter wereld en is hij in staat om een 13-inch MacBook Pro op te laden.

‘Kleinste USB-C-lader ter wereld’

Mu Systems is bezig met de kleinste USB-C-lader ter wereld, zo beweert het bedrijf. Via Kickstarter probeert het Britse bedrijfje geld op te halen voor het idee. Met de oplader kun je niet alleen je iPhone, iPad of Apple Watch opladen, maar is het ook mogelijk om een 13-inch MacBook Pro op te laden. Je hebt nog 10 dagen om mee te doen.

MacBook Pro opladen
De Mu One is slechts 14 millimeter dik en levert toch 45 Watt vermogen. Dit is genoeg om een 13-inch MacBook Pro op te kunnen laden. Het meest vernieuwende van deze kleine oplader is echter de efficiente manier om hitte af te voeren. Dit maakt het mogelijk om de verschillende componenten in de oplader dicht op elkaar te plaatsen, zo vertellen de makers.

Wereldstekker
De stekker is gemakkelijk mee te nemen door het kleine formaat. Hij past zelfs in je broekzak en is ook als wereldstekker te gebruiken. Er worden namelijk opzetstukjes voor de Verenigde Staten en Groot-Brittanië meegeleverd. Die kan dus mooi mee op vakantie.

Mu Systems adapter

Op dit moment loopt het Kickstarter-project nog steeds om in de Mu One te investeren. Wanneer je iets meer dan €50 inlegt, kun je waarschijnlijk in september jouw eigen Mu One op de deurmat verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2018, 11:32
Bron Bron Emerce
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, opladen, usb-c

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.