Reacties voor: Desktop Chair: minimalistische iPad-houder van hout

De Desktop Chair is een minimalistische iPad-houder voor je bureau. Het is ontstaan vanuit Campfire, een Japanse variant op Kickstarter.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Zou je voor weinig geld ook zelf kunnen buigen van plexiglas.

  2. @Ronald: Ronald met respect, maar jouw opmerking voegt echt niks toe. Een deur van glas kan goedkoper van hout, een ring van goud kan goedkoper van staal… Zo kunnen we wel even doorgaan.

  3. @william: oneens.
    Ronald tipt alleen maar dat men ZELF ook iets dergelijks kan fabriceren.
    Om een dergelijke stand van hout te maken heb je speciale apparatuur nodig. Een plaatje plexiglas kan redelijk simpel ZELF verhit en gebogen worden.
    Kortom jouw opmerking mbt het materiaal is niet waar Ronald op duidt, hij duidt op de mogelijkheid iets dergelijks ook ZELF te maken.

  4. @Ronald: dat klopt. De een verzint en maakt het voor zichzelf, de ander verzint het en brengt het op de markt in de hoop dat anderen zijn verzinsel waarderen en willen kopen. Een derde ziet een verzinsel van een ander en maakt het na.

    Zelf gebruik ik een iPad stand van Wooden iPad Stands (www.woodenipadstands.com). Zijn in principe ook heel simpel na te maken met een stukkie resthout. Op genoemde site staat zelfs in detail uitgelegd hoe je dat zelf kunt doen. Dat ontwerp is vrijgegeven onder een creative commons license (de zgn. CC BY 3.0 license).

  5. Gaat dit nou om een iPad stand of een laptop stand !?

    “…. Desktop Chair simply holds your MacBook Air or Pro and turns it into a desktop machine with an external display, a keyboard and a mouse (or trackpad). Desktop Chair fits virtually all Apple laptops with a height of 1.2″ (30mm) or less…. “

  6. @Willem: Beide: je kunt hem als standaard voor je MacBook gebruiken en daar dan een extern toetsenbord en monitor aan hangen.

    Óf als iPad standaard zoals ook op de foto te zien is hierboven.

  7. @TEEBEE: heb je een punt 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.