Designed by Apple fotoboek

Designed by Apple in California-boek nu ook in Nederland te koop

Het exclusieve Designed by Apple in California-boek, waarin 20 jaar Apple-design de revue passeert, is nu ook in Nederland beschikbaar. Het boek is te bestellen bij de Apple Store.

Designed by Apple fotoboek
Het exclusieve Designed by Apple in California-boek, waarin teruggeblikt wordt op 20 jaar Apple-design, is nu ook te koop in de Nederlandse Apple Store. Het boek verscheen in november in een beperkt aantal landen, waaronder Amerika en Duitsland, maar nu kun je het boek ook gewoon in Nederland bestellen. Het is beschikbaar in twee formaten voor €199 en €299.

Designed by Apple in California-boek in Nederland

In het boek komt de geschiedenis van de afgelopen 20 jaar Apple-design naar voren. Het boek bevat in totaal driehonderd pagina’s en 450 foto’s van allerlei producten. Denk aan de allereerste iPhone of de gekleurde iMacs, maar ook allerlei accessoires zoals iPhone-hoesjes en de Apple Pencil. Je ziet in het boek bijvoorbeeld hoe het leer van een iPhone-hoesje gevouwen is om het harde gedeelte, terwijl je ook de binnenkant van enkele andere producten kunt bekijken.

Boek Designed by Apple in California.

Het boek komt in twee formaten. De kleinere versie kost €199 en heeft een afmeting van 260 bij 324 millimeter, terwijl de grotere versie van 330 bij 413 millimeter €299 kost. Dit is behoorlijk prijzig voor een boek met louter productafbeeldingen, maar voor de echte Apple-liefhebber kan het boek een aanwinst zijn. Het boek wordt ingeleid door Jony Ive en het inlegvel heeft productomschrijvingen in diverse talen. Uit de omschrijving valt helaas niet af te leiden of hier ook Nederlandstalige productomschrijvingen bij zitten.

Designed by Apple in Calofornia-boek van Apple.

Het boek met de harde kaft is nu te bestellen in de online Apple Store en is vanaf aanstaande vrijdag ook verkrijgbaar in de fysieke Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Het is niet bekend of je daar ook door een inkijkexemplaar kan bladeren, maar in buitenlandse Apple Stores was dat wel vaak het geval. Behalve in Nederland is het boek nu ook te koop in Brazilië, Canada, Italië, New Zealand, Noorwegen, Ierland, Spanje, Zweden en Singapore. In België is het boek nog niet verkrijgbaar.

Als je een goedkoper koffietafelboek met foto’s van Apple-producten zoekt, dan kun je overwegen het mooie Iconic in huis te halen. Deze heeft 340 pagina’s en kost een kleine €50.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2017, 10:22
Categorie Apple
Onderwerpen boek, design, jony ive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.