Reacties voor: Volg alle debatten uit de Tweede Kamer live met de Debat Direct-app

Met de nieuwe app Debat Direct volg je alle debatten in de Tweede Kamer rechtstreeks op je iPhone of iPad. Door middel van notificaties houdt de app je op de hoogte als je favoriete debat of spreker op het punt van beginnen staat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Wow! Soms kan politiek interessant zijn als het om een bepaald onderwerp gaat wat je interesseert, maar wat is dit een mooie app, helder, overzichtelijk en doet wat het doen moet.

    Denk dat heel wat mensen hier best blij mee zullen zijn..

  2. O, deze ga ik thuis direct proberen. Een mooie manier om de politiek beter te volgen en erbij betrokken te blijven. Maakt het stemmen uiteindelijk ook makkelijker.

  3. Dit ziet er best interessant uit. Zo gelijk even downloaden.

  4. Altijd zoek ik de privacyvoorwaarden op voordat ik een app download. Ook bij deze. Maar dat lukt niet eens: ” Deze browser (Safari met Duckduckgo) wordt niet ondersteund.” Heel raar. Weet iemand hoe dit zit?

  5. Deze app zou ook leuk zijn voor de tv !

  6. Het is helaas een webapp. Daarnaast vind ik de vormgeving niet erg praktisch, op een aantal plekken is de tekst niet goed leesbaar en zijn de knoppen iets te klein. Maar wel een leuk initiatief.

    Origineel geplaatst door Klara
    Altijd zoek ik de privacyvoorwaarden op voordat ik een app download. Ook bij deze. Maar dat lukt niet eens: ” Deze browser (Safari met Duckduckgo) wordt niet ondersteund.” Heel raar. Weet iemand hoe dit zit?

    https://www.tweedekamer.nl/applicaties/uw_privacy

    Kan ik gewoon openen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.