Reacties voor: De favoriete iPad-app van Tom Cruise is…

Bekende sterren sjouwen graag met een iPad of iPhone rond, maar ze zijn zelden inspiratie als het om interessante apps gaat. Waar gebruikt bijvoorbeeld Tom Cruise zijn iPad voor? In een filmpje van Mashable laat hij het weten.
Lees het complete artikel → De favoriete iPad-app van Tom Cruise is…
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Zucht…. (komkommertijd?)

  2. Ehhhh juist…
    Wat moeten we met deze informatie?

  3. lekker belangrijk. Een bericht over nieuwe iPad apps, dat is denk ik beter nieuws..

  4. Kan me ook gewoon voorstellen dat hij geen tijd en zin heeft om deze vraag te beantwoorden. Natuurlijk heeft hij een favoriet dat hebben we allemaal en waarschijnlijk meerdere ook.

    Twitteren met bekende mensen is altijd al eenrichtingsverkeer / incrowd-gebeuren geweest.

  5. Lekker hoog SBS6 gehalte, dit bericht! Wat vinden de sterren? Wat is eigenlijk de favoriete app van Britt? Jokertje heeft zijn iPad als dienblad gebruikt! En hebben we Sylvie vd Vaart ook niet laatst gesignaleerd met een iPad?

  6. @Gonny van der Zwaag:

    Experiment geslaagd! Ik ga terug in mijn kooitje….Ik laat me inderdaad makkelijk verleiden om te reageren op dit non-nieuws.

    Ik denk dat de reacties hier achterblijven omdat dezelfde lezers ook veel reageren op nieuwtjes op iPhoneclub. Uiteindelijk is het vooral iOS nieuws.

    Wat mij wel interessant lijkt is de gemiddelde leeftijd van lezers/posters van reacties te onderzoeken. Ik denk dat de leeftijd van lezers op dit blog hoger ligt dan op iPhone club.

  7. los van het SBS gehalte…. hij heeft geeneens een favo app! Ik voel me aardig op het verkeerde been gezet door de titel, of is dit grappig?

  8. Ben zelf een verfent iPad als ook iPhone gebruiker…
    Wellicht moet e.e.a. inderdaad langzamerhand geconcentreerd worden op iOS in plaats van iphone / ipad??

  9. Volgens mij had ie er weinig zin in….

  10. Weet niet waarom of waardoor, maar ik had al een vaag vermoeden dat dit geen gewoon artikel was. Er zijn wel vaker artikelen die iets minder boeiend zijn zeg maar (de meerderheid is wel boeiend hoor!), maar dit was wel erg komkommertijdachtig 🙂

  11. Misschien wacht ie op de ontwikkeling van een Scientology app?

  12. Origineel geplaatst door Gonny van der ZwaagTer info: Dit artikel was een bewuste keuze, om te kijken hoe er gereageerd zou worden op dergelijk nieuws. Het valt ons namelijk op dat op iPadclub minder gereageerd wordt dan op vergelijkbare artikelen op iPhoneclub. Hoe serieuzer de app, hoe minder enthousiasme, lijkt wel. Deze trip in het SBS6-territorium maakt in ieder geval iets duidelijk: de reacties op serieuze nieuwtjes blijven niet achter omdat de deur wordt platgelopen door liefhebbers van entertainmentnieuws. We zullen ons hier dus niet meer op gaan focussen (wat niet wil zeggen dat we er helemaal niet meer over zullen schrijven).

    Wellicht dat het ook iets te maken heeft met het niveau van de gemiddelde iPad-gebruiker. Het valt mij namelijk ook erg op dat de recensies van een iPad-app in de AppStore over het algemeen veel serieuzer zijn en veel minder spelfouten bevatten dan de recensies van vergelijkbare iPhone-apps.
    Best logisch ook als de de aanschafprijs van de iPad met die van de iPhone (incl. abonnement) vergelijkt. Niets om je zorgen om te maken dus.

  13. Dit is het echt voor mij, ik zie dat Julie de laatste tijd echt weinig te melded hebben. Er wordt Alleen nog Maar nieuws gekopieerd van Andere sites. Solong iPad club

  14. Het valt mij steeds op dat de frequentie van nieuws op de iPadclub veel lager ligt dan die van de iPhoneclub. Daardoor kijk ik als het om bijv. Itunematch gaat veel vaker naar de iphoneclub. De iPad wordt volgens mij voor meer serieuze doeleinden gebruikt ( ook al is het een hobby) de apps hiervoor zijn ook duurder, denk aan muziek en foto en videobewerking. Maar ook als MKB er mis ik echt goede reviews van wat er allemaal kan, dDe meesten van ons zijn veel verder dan Tom Cruise, maar halen toch niet alles uit de mogelijkheden. Hier ligt een kans voor jullie, goede reviews zijn ook nieuws!

  15. Experiment geslaagd… althans, als het de bedoeling was een reactie uit te lokken. 😛 Ik had meteen zoiets van; Nee hè, gaan we hier nou ook al van dat doelloze huisvrouwennieuws krijgen als op nu.nl?

  16. Ter info: Dit artikel was een bewuste keuze, om te kijken hoe er gereageerd zou worden op dergelijk nieuws. Het valt ons namelijk op dat op iPadclub minder gereageerd wordt dan op vergelijkbare artikelen op iPhoneclub. Hoe serieuzer de app, hoe minder enthousiasme, lijkt wel. Deze trip in het SBS6-territorium maakt in ieder geval iets duidelijk: de reacties op serieuze nieuwtjes blijven niet achter omdat de deur wordt platgelopen door liefhebbers van entertainmentnieuws. We zullen ons hier dus niet meer op gaan focussen (wat niet wil zeggen dat we er helemaal niet meer over zullen schrijven).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.