De favoriete iPad-app van Tom Cruise is…

Bekende sterren sjouwen graag met een iPad of iPhone rond, maar ze zijn zelden inspiratie als het om interessante apps gaat. Waar gebruikt bijvoorbeeld Tom Cruise zijn iPad voor? In een filmpje van Mashable laat hij het weten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tom cruise appBekende sterren sjouwen vaak rond met een iPad onder de arm, maar je hoort ze zelden enthousiast vertellen over nieuwe app-ontdekkingen. Zo vertelde sportpresentator Wilfred Genee mij ooit, dat hij een iPad heeft, maar nog geen idee had hoe hij er video’s voor de vakantie op moest zetten. Iets soortgelijks lijkt er aan de hand met filmster Tom Cruise, hij heeft weliswaar een iPad maar haalt nog niet echt het maximale eruit. Toen hij op de rode loper van Mission Impossible 4 de vraag kreeg wat hij met zijn iPad doet, volgde een stilte. Cruise blijkt graag familiefoto’s op de iPad te bekijken.

Mashable dook wat verder in deze zwaarwegende journalistieke kwestie en ontdekte dat Cruise zijn iPad in ieder geval niet veel gebruik om te twitteren. De meeste berichten op @TomCruise worden gepubliceerd door ingehuurde mensen van Team Tom en zijn niet door de filmster zelf geschreven. De Facebook-app voor Twitter is ook niet de favoriete app van Cruise, want hij blijkt niet actief op Facebook.


Mashable maakt gebruik van Flash-video’s die zonder speciale hulpmiddelen niet op je iPad te bekijken zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 16:19
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.