Reacties voor: Dating-app Love Potion laat nu zoeken op leeftijd

De gratis dating-app Love Potion voor iPhone laat je nu op leeftijd filteren. Je krijgt een pushbericht als de applicatie iemand vindt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. De informatie in het artikel spreekt zichzelf tegen. In het begin staat dat een belangrijk probleem is aangepakt: je kunt nu op leeftijd zoeken, zodat je niet meer iemand tegenkomt met wie het goed klikt, maar die een totaal andere leeftijd heeft. Verderop staat dat tot nu toe alleen werd gezocht naar mensen van 5 jaar lagere leeftijd tot 5 jaar hogere leeftijd. Dan zat je dus altijd juist wél in ongeveer dezelfde leeftijd als jezelf en kan je nu door de zelf in te stellen zoekleeftijd juist zoeken naar iemand in een totaal andere leeftijd.

  2. @macaanzee: klopt. Al kan ik me voorstellen dat die leeftijdsgrens van vijf jaar verschil wel war star is. 5 jaar is veel als je jong bent, maar eigenlijk irrelevant als je de 40 voorbij bent.

    Ik blijf bij de “helft 7” vuistregel als minimale leeftijd van een potentiële partner (en draai je hem om, dan heb je ook het maximum).

    Ik hoop dat er bij het maken van matches rekening gehouden wordt met de voorkeuren van *beide* partners, en er niet al een match gemaakt wordt als het vanuit het perspectief van één van de twee klopt qua criteria. Dan krijg je dat 18 jarige meiden alsnog gekoppeld worden aan mannen van 40 …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.