Dating-app Love Potion laat nu zoeken op leeftijd

De gratis dating-app Love Potion voor iPhone laat je nu op leeftijd filteren. Je krijgt een pushbericht als de applicatie iemand vindt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Love Potion app-icoon iPhoneDe recent uitgebrachte dating-app Love Potion heeft het belangrijkste punt van kritiek verholpen. De Nederlandse applicatie maakt het vanaf nu mogelijk om dates uit te zoeken op leeftijd. Dat was voorheen niet mogelijk en dat stuitte op gebruikerskritiek. Love Potion werkt namelijk niet met beeld, maar met tekst. Pas als je het zeven minuten volhoudt om met iemand te chatten, zie je de foto’s van de ander.

Love Potion hoofdpagina iPhoneHet is dan natuurlijk wat jammer als het om iemand totaal buiten je eigen leeftijdsideeën gaat, hoe goed het ook klikt. De aanpassing voor het leeftijdsgebied waar je in zoekt, vind je onder de instellingen linksboven en dan Mijn gegevens. Het scherm ‘Op zoek naar’ laat je mannen, vrouwen, allebei en nu ook leeftijd kiezen. Dat doe je met een slider, waarop je de minimum- en maximumleeftijd aangeeft. De laagste leeftijd waarop je kan zoeken is 18 jaar, net als bij Tinder.

Voorheen zocht Love Potion op de iPhone alleen contacten voor je uiterlijk vijf jaar jonger en ouder. In de update naar versie 1.0.2 zijn verder meer dan tien bugs verholpen die voor vastlopers konden zorgen, volgens ontwikkelaar Melvin Mughal. De verbinding naar de server is beter beveiligd en de tekst van pushberichten is aangepast.

De werking van de app is in stand gehouden. Zodra je aangeeft op zoek te zijn, krijg je mogelijke speeddates die in je profiel passen mee via pushberichten. Elke dag krijg je één instant speeddate gratis en je kan meermaals chatten tegen betaling van potion drops. We schreven vorige maand uitgebreid over de tekstuele dating-app bij de release ervan.

Downloaden: Love Potion (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:24
Categorie Uncategorized
Onderwerp daten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.