Reacties voor: DataMan Next is deze week gratis te downloaden

DataMan Next is de hele week gratis. Hou je dataverbruik in de gaten via de app, op je Apple Watch of in de widget zodat je nooit over je limiet gaat!
Lees het complete artikel → DataMan Next is deze week gratis te downloaden
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Jammer dat ik T-mobile unlimited heb. Maakt de app eigenlijk totaal overbodig. En dat gaat met meer providers gebeuren die Unlimited data aanbieden. Deze app wordt in de nabije toekomst dus gewoon overbodig.

  2. Volgens mij is hij nu al voor 99% overbodig. Naast tig all-in abo’s + royale databundels is er bijna overal WiFi beschikbaar.

  3. Dat valt wel mee. Mijn moeder en m’n zusje hebben allebei een 500mb abo en gebruiken geen wifi buiten de deur ivm veiligheid. Geloof me, zij zijn heus niet de enigen😉

  4. Ik heb 12GB data bij vodafone en volgens Vodafone datameter is mijn data op en volgens dataman heb ik nog 1GB over.

    Nu weet ik dat vodafone niet te vertrouwen is als het gaat om mbs, maar kan ik hier iets mee bij vodafone als bewijs dat hun meter niet klopt of nemen ze dit niet serieus?

  5. Met 25GB is zo’n App compleet zinloos geworden! Haha

    Maar goed. Leuk dat Apple dit nog steeds doet.

  6. Weten jullie zeker dat dit Apple’s App van de week is. In de app store staat Telepaint nog gewoon aangegeven als app van de week en staat er bij Dataman alleen in de Omschrijving de mededeling: Free app of the week

  7. ik heb een abonnement bij t-mobile en die heeft ook een app die het datagebruik etc precies bijhoudt.
    Als je weinig data hebt, kan deze app wel handig zijn en er zijn gerust nog wel mensen met weinig data. Ik had altijd 1GB data en dat was meestal genoeg, ondanks mijn heftige iPhone gebruik, omdat ik meestal op plekken zit met WiFi. Omdat de t-mobile abo’s in september zo goedkoop waren heb ik voor het zelfde geld als twee jaar geleden nu 3GB (komt bijna niet op) én onbeperkt bellen. (Ik luister onderweg niet vaak streaming muziek en kijk dan ook weinig YouTube / Netflix)

  8. @Rene: Ja dat denk ik ook eigenlijk

  9. Dit is echt een super handige app, waar je eigenlijk niet zonder kunt ( in 2008)😂

  10. Bij mij staat Day One Journal als gratis app van de week. Ik wist niet dat er een verschil was tussen de Belgische en Nederlandse App Store.

  11. Origineel geplaatst door Bjarne
    Bij mij staat Day One Journal als gratis app van de week. Ik wist niet dat er een verschil was tussen de Belgische en Nederlandse App Store.

    Bij mij ook (NL). En in de Amerikaanse App Store is het ook gewoon Day One Journal, dus ik denk dat Gonny zich heeft vergist? 😵

  12. Origineel geplaatst door elvin
    Ik heb 12GB data bij vodafone en volgens Vodafone datameter is mijn data op en volgens dataman heb ik nog 1GB over.

    Nu weet ik dat vodafone niet te vertrouwen is als het gaat om mbs, maar kan ik hier iets mee bij vodafone als bewijs dat hun meter niet klopt of nemen ze dit niet serieus?

    Ik denk het niet. Je kan de app afzetten waardoor hij niet telt. Dus echte bewijslast heb je niet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.