Reacties voor: ‘Daadwerkelijke iPhone 6-achterkant in video te zien’

In een video is de mogelijk echte iPhone 6-achterkant te zien. Dit is voor het eerst dat een video iets anders toont dan een dummy.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 32 reacties

  1. Als dit de formaten zijn, dan is die 5 inch wel groot vergeleken met de 5 / 5S.

    Ik denk dat ik voor de 4,7 inch zal gaan.

  2. De grootste variant wordt het voor mij denk ik maar eerst in het echt zien en vasthouden ziet er wel redelijk uit hoop op licht achter het logo

  3. Ik denk dat we (voor de zoveelste keer) in het o-tje worden genomen door één van de vele chinese nepperts of handige knutselaar met laser/water snijder.

  4. De verfijnheid van de afgelopen en huidige toestellen vind ik in de iphone 6 niet echt terugkomen. Die dikke strepen komen nogal “cheap” over. Jammer.
    Maar wieweet worden we alsnog op een verkeerd spoor gezet???

  5. Ziet er alleszins al beter afgewerkt uit. Komt goed. Begin al aan de lijnen te wennen.

  6. En toen was het een iPod touch 😆

    Zie het alleen nog niet echt zitten dat ze straks weer twee verschillende iPhones uit gaan brengen. Ik wil bijvoorbeeld de meest nieuwe hardware en laatste software, terwijl ik niet zo’n huge 5.5″ scherm wil…. Only time will tell I guess.

  7. Ziet er in het zwart/grijs een stuk beter uit dan de dummy! Ik ga denk ik voor een zwarte 4.7 ga, de 5.5 is wel erg groot..

  8. Als die zwarte er zo uitziet vind ik het al iets minder lelijk, maar nog steeds lelijk. Ik begrijp die lijntjes gewoon niet. Het ziet er echt cheap uit. Bij de iPhone 5 hadden ze het stijlvol opgelost maar dit…

    De bezels lijken in deze video wel een stuk kleiner, dat is dan weer een pluspunt.

  9. Die strepen vind ik ook niet mooi. Waarom heeft Apple dat gedaan? Op deze foto zijn de strepen wel acceptabel omdat ze niet zo opvallen.
    Heb net een Samsung in werking gezien, maar die kan toch niet tippen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de iphone.

  10. Vet mooooi. Kan niet wachten!

  11. Denk niet dat die zwarte er zo uit ziet. Lijkt me niet Apple afstapt van space gray om weer de kleur van de iPhone 5 te gebruiken.

  12. Hebben ze de design papieren van HTC gestolen of zo want het lijkt echt op een HTC als je het mij vraagt.

    Iphone 6 heeft helemaal geen eigen design meer zoals de voorgaande Iphone’s.

  13. Al deze gelekte informatie.

    Verrassend is als Apple met een geweldig nieuw design komt, waar we allemaal van achterover vallen.

    Zo onder de indruk!
    Net als de introductie vd iPhone of nieuwe design vd iPhone 4! Het is stiekem hopen.

  14. En vervolgens zou je dan zien dat concurrenten het proberen te kopieren.

    Wat een compliment is.

  15. @Tim: Het complete design van de iPhone 4 lag ook al van tevoren op straat. Daar begon de de discussie over de zwarte lijntjes in de rand.

  16. Jeetje IC, wat snappen jullie niet van het woord “mockup” in dat filmpje?

    (Red.) Volgens de aangehaalde bronnen gaat het om een gelekt onderdeel. Daar baseren wij ons op.

  17. Ik wil dus wel graag het 5,5″ model en als ik de berichten hier zo lees kan ik die makkelijk bemachtigen op release. Niemand wil dat ding.

  18. Origineel geplaatst door conservo
    @Tim: Het complete design van de iPhone 4 lag ook al van tevoren op straat. Daar begon de de discussie over de zwarte lijntjes in de rand.

    En van de 5, en van de 5c, en van de 5s…

    Ga er maar vanuit dat dit het gaat worden, het is nog nooit gebeurd dat het niet is uitgelekt…

  19. Eerst zien dan pas geloven.
    En de 5,5″ zal voor mij het favoriete scherm gaan worden, dat krijg je met het ouder worden, dan gaan je ogen achteruit 😉

  20. Ben eens benieuwd hoe Apple dit keer die lelijke lijnen gaat verantwoorden. Ik vind dat echt verschrikkelijk uitzien, en zo onnodig. Ik begin ieder jaar steeds minder enthousiast te worden over iPhones. Uiteindelijk zien zij er toch altijd wel hetzelfde uit, met kleine veranderingen. De grootste stap was nog steeds 3G/3GS => 4. De meest interessante dingen van iPhone zijn software-gerelateerd.

  21. Vraag me af wat de uiteindelijke afmetingen zullen zijn… moet nog wel wat aan veranderen!

  22. Die strepen op de achterkant is voor betere signaal ontvangst. Dus niet nutteloos.

  23. Vind het design nog steeds mooi van 5s dus voor mij hoeft hij niet veel te veranderen. Heb liever geweldige software en goede hardware delen in telefoon.

  24. @Gerrit: Het heeft zeker een functie maar ditzelfde probleem hebben ze op de iPhone 5 wel mooi opgelost. Dit ziet afgeraffeld uit, maar goed. Smaken verschillen. Elk iPhone design snapte ik nog ook al was ik het er misschien niet altijd mee eens maar hier begrijp ik echt niets van.

  25. Op de één of andere manier kan ik niet echt wennen aan dit design. Het voelt niet echt ‘sophisticated’, niet echt Jonny Ive. Ik weet niet waarom maar die dikke lijnen en toch wat vreemde ronde hoeken. Het voelt niet af op de één of andere manier. Feit blijft wel dat je valt het design pas kan waarderen als je hi-res foto’s ziet en er één vast houdt. Ik denk dat dit wel het design is tenzij Apple een geniaal afleidingsmanoeuvre heeft bedacht. Meestal is dat echter niet het geval.

  26. Toperrrrrr!!!!

  27. Origineel geplaatst door Lo
    Vet mooooi. Kan niet wachten!

    Je zal moeten wachten!!!

  28. Hoewel velen beweren van niet, maar elke keer is er wel kritiek op het design geweest van de iPhone. Tijdens de speculaties over de iPhone 5 kan ik me nog genoeg reacties herinneren waarover het ging over de ‘lelijke achterkant’ en een ‘te groot scherm’.

  29. Origineel geplaatst door Enes
    Jeetje IC, wat snappen jullie niet van het woord “mockup” in dat filmpje?.

    Jeetje Enes, wat snap je niet aan het feit dat bij vorige iphones de gelekte mockups en dummies altijd identiek waren aan het eindprodukt? Zo zal de iPhone 7 eruitzien, of je dat nu leuk vindt of niet.

  30. Het is ook mogelijk dat de 4,7 inch een iPod is en de 5,5 inch een iPhone Air (nieuw iPhone).

  31. Kun je nu door het Apple logo heen kijken?

  32. Ik vind die streepjes wel leuk, dat zijn juist de delen die iPhone ‘leuk’ maken, bij de oude iPhones waren dat de kleine vierkantjes in de home knop, en nu die streepjes, dat maakt Apple volgens mij uniek, iets zoals een handtekening; ‘eigen mening ‘

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.