Reacties voor: CTRL+Console: iPad gebruiken bij videobewerken op pc of Mac

De iOS-app CTRL+Console is een alternatief op het toetsenbord tijdens het bewerken van video met Final Cut Pro of Adobe Premiere.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Waarom hebben ze een minimumbedrag van 35.000 nodig? het is toch gewoon een App? of zie ik iets verkeerd? Iedereen die zich aansluit bij het Developer program kan toch gewoon zijn/haar apps in de Appstore krijgen?

    Ik vind dit gewoon een manier om snel de eerste mensen de app voor $35,- te verkopen in plaats van de prijs die hij uiteindelijk gaat worden in de App store. De ontwikkelingskosten die gemaakt zijn om de app te ontwikkelen haalt hij er 100% uit als hij de app gewoon in de store zet (voor bijv €15,99 of €21,99).
    Ik zelf ben een Video-Editor en ik zou deze app graag willen uitproberen…. maar niet voor $35,00…. het lijkt me wel handig, maar geen vervanger voor het toetsenbord waar ik de sneltoetsen BLIND weet…. je moet steeds op je ipad/iphone kijken waar de juiste knop zit.

  2. Alsof hij heel veel werk heeft gehad aan dat prototype van de interface. Die is gemaakt in TouchOSC. Dit tmaak je in 10 min…

  3. Leuk, hier ga ik aan meedoen

    Ook de mogelijkheid om tzt andere applicaties op deze manier te kunnen bedienen spreekt aan, zit zeker toekomst in

  4. @Nickst3r: Niet iedereen zit op een zolderkamertje in z’n vrije tijd apps te maken. Misschien denk je dat apps gratis zijn, dat ze dan ook gratis worden gemaakt. Maar een beetje app met ingewikkelde functionaliteit kost al snel 15.000-30.000 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.