KPN vernieuwt abonnementen voor tablets

KPN heeft vandaag nieuwe abonnementen voor tablets aangekondigd. De abonnementen hebben een basisbedrag van 10 euro per maand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kpn simkaartKPN kondigde vandaag nieuwe tarieven aan voor sim only. Maar er was ook nieuws voor tabletgebruikers: de abonnementen zijn nu flexibeler samen te stellen. De abonnementen zijn geschikt voor tablets en laptops en kennen een vast basisbedrag van 10 euro per maand. Hiervoor krijg je 5GB cloudopslag, toegang tot KPN Hotspots en de dienst ToestelVeilig (op afstand blokkeren en wissen van je tablet). Daarnaast sluit je een databundel af, waarbij je de keuze hebt uit drie bundels:

  • 500MB per maand: €10
  • 2000MB per maand: €20
  • 5000MB per maand: €35


Bij een eenjarig abonnement hoef je de eerste 4 maanden niets voor deze databundel te betalen. Bij een tweejarig abonnement betaal je de eerste 9 maanden niets voor de bundel (maar natuurlijk wel het basisbedrag van 10 euro per maand). De downloadsnelheid van de bundels is 14,4 Mbps.

Het is ook mogelijk om een maandelijks opzegbaar tarief af te sluiten. In dat geval krijg je de eerste twee maanden gratis. Het is mogelijk om extra opties af te sluiten, zoals OpReis (voordeling internetten in het buitenland) en InternetBundel EU (€10 voor 100MB).

Wie niet vast wil zitten aan een abonnement kan bij KPN ook kiezen voor Prepaid Mobiel Internet op je iPad of laptop.

Meer info: KPN Mobiel Internet voor je iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:35
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, ipad, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.