Rivo Case: dunne iPhone-case met ingebouwde usb-kabel en accu

De Rivo Case is een iPhone-beschermhoes met een ingebouwde usb-kabel en externe accu. De case zou je iPhone maar 2 millimeter dikker maken, aldus de makers.

Rivo CaseDe Rivo Case is een nieuwe iPhone-beschermhoes met een ingebouwde accu. Hierdoor kun je de iPhone van extra stroom voorzien als je batterij leeg begint te raken. De case heeft ook een eigen usb-kabel, die je kunt gebruiken om je iPhone te synchroniseren en de accu of iPhone zelf op te laden. De makers van de Rivo Case hopen geld voor hun case in te zamelen via Kickstarter.

Rivo Case 2 langDit is zeker niet de eerste case met een ingebouwde accu: in het verleden brachten verscheidene fabrikanten al iPhone-cases met eigen batterijen op de markt. De case onderscheidt zich wel enigszins door de ingebouwde usb-kabel, waarmee je de iPhone kunt uploaden of synchroniseren. De kabel zit ingebouwd, waardoor je hem niet zomaar kunt vergeten. In september 2012 zagen we nog de Case:Lynk, een iPhone-case met een soortgelijk systeem. Hierbij moest je alleen de kabel uit de case halen om hem te gebruiken.

De Rivo Case maakt volgens de makers je iPhone 2 millimeter dikker. Hierdoor maakt hij de 9,3 millimeter dikke iPhone 4S ongeveer 20 procent groter. Er is ook een variant voor de iPhone 5 verkrijgbaar. Aangezien de iPhone 5 volgens Apple 7,6 millimeter dik is, wordt de iPhone met de case net iets dikker dan de iPhone 4S.

Door op Kickstarter 50 dollar of meer te doneren krijg je de Rivo Case cadeau. Dit is inclusief verzendkosten. Ben je er vroeg bij, dan krijg je de case al bij een donatie van 45 dollar. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald als de makers het beoogde minimumbedrag van 50.000 dollar weten in te zamelen. Of dit zal lukken is nog niet duidelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2012, 17:01
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.