Reacties voor: Crimson Keyboard laat je nu sneller typen en emoji gebruiken

De Nederlandse app Crimson Keyboard heeft de grootste update tot dusver gekregen. Het typen is verbeterd en er is nu een eigen emoji-toetsenbord toegevoegd.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. ik vind tot nu toe alle alternatieve toetsenborden slecht. Grootste reden is de instabiliteit. Je gaat van de ene naar de andere app en je toetsenbord is ineens weg. App killen, opnieuw starten en dat werkt het weer. Met allemaal hetzelfde. Als ik zoveel gedoe wil had ik wel een Android toestel genomen.

  2. Voor mij werkt Crimson totaal niet. Ik wil geen toestemming geven voor Volledige Toegang. Hierdoor krijg ik enkel engelse woorden als suggestie. Ongeacht dat ik Engels niet heb aanstaan of heb aangevinkt. Ook na het verwijderen en opnieuw installeren blijft dit. Weggegooid geld dus

  3. Ik heb ook geen volledige toegang gegeven, en krijg hierdoor ook alleen maar Engelse suggesties en geen NL. ook de kleur van het toetsenbord kan ik (hierdoor) niet veranderen. Erg jammer…

  4. @mobieler precies! Alleen maar gedoe.

  5. Gekocht en geprobeerd.. zonde geld (voor mij dan), had beter moeten weten met alternatieve toetsenborden… vaak is het niks dan wel wat! Misschien kwestie van wennen / leren.

  6. Wacht maar tot 8,3 jongens, is het beter

  7. Origineel geplaatst door iChris: Gekocht en geprobeerd.. zonde geld (voor mij dan), had beter moeten weten met alternatieve toetsenborden… vaak is het niks dan wel wat! Misschien kwestie van wennen / leren.

    dan kan je je geld terug vragen volgensmij. Ten minste als je een goede reden hebt.

  8. @Justin w: Je hoeft tegenwoordig niet eens meer een goede reden te hebben 🙂

  9. @Justin w: oh is dat zo? Bij Android kan je binnen een bepaalde tijd de koop annuleren en krijg je je geld terug. Zal het eens uitzoeken of dat met iOS ook zo is..

  10. @Marcelklim: Klopt waardeloos

  11. Er zit idd een lag in iOS als je ander toetsenbord inlaad. Zelfs op m’n iPhone 5s (toch niet de langzaamste) is de vertraging merkbaar.

    Ik heb een swype toetsenbord maar moet eerlijk zeggen dat ik m nooit gebruik. De vertraging en het telkens wennen aan een andere plek van knoppen irriteert me teveel. 🙂

  12. Dit alternatieve toetsenbord heb ik aangeschaft omdat er in de beoordeling van 24 november jl. uitdrukkelijk vermeld staat dat er géén volledige toegang noodzakelijk was.
    Als hier niet op teruggekomen wordt ga ik ervan uit dat daar niets aan veranderd is anders dan dat het PURE BULLSHIT is wat is overgebleven.

  13. Ik ben ook zeer terughoudend ten aanzien van toetsenborden. Tot nu toe heb ik bij geen enkele de smaak te pakken gehad. Hoewel deze app op de screenshots heel goed uitziet, wil ik toch eerst een videovertoning zien. Bij dit soort apps vind ik een testversie met IAP beter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.