Concept toont iPhone 6 op basis van laatste geruchten

Een nieuw concept van Martin Hajek toont de iPhone 6 gebaseerd op gelekte blauwdrukken en andere geruchten.

iPhone 6 concept Martin Hajek 7De eerste foto’s van de iPhone 6 beginnen voorzichtig naar buiten te lekken, wat conceptmakers nieuwe stof geeft om de nieuwe iPhone mee vorm te geven. Zo is ook de Nederlandse ontwerper Martin Hajek weer aan de slag gegaan. In een nieuwe reeks afbeeldingen laat hij de iPhone 6 zien, gebaseerd op onder andere de laatste gelekte schematische tekeningen.

De afbeeldingen tonen een iPhone 6 met een wat bollere zijrand, die gebruikmaakt van een bijbehorende plastic case. De achterkant bestaat uit bijna alleen aluminium, maar wordt opgesplitst door twee subtiele streepjes.

We weten nog niet of de iPhone 6 er uit zal komen te zien zoals in deze afbeeldingen. De concepten zijn vooral gebaseerd op schematische tekeningen waarvan de oorsprong nog onduidelijk is. Vaak gaan dit soort tekeningen rond bij Apple-accessoiremakers, die een gok nemen om alvast vroegtijdig cases te kunnen maken. Daarbij zitten ze lang niet altijd bij het rechte eind: vlak voor de onthulling van de iPhone 5 waren er ook aardig wat cases verkrijgbaar die uitgingen van een totaal ander ontwerp.

iPhone 6 concept Martin Hajek 5

iPhone 6 concept Martin Hajek 6

iPhone 6 concept Martin Hajek 3

iPhone 6 concept Martin Hajek 1

iPhone 6 concept Martin Hajek 4

iPhone 6 concept Martin Hajek 2

Martin heeft eerder samen met iCulture ook de iPhone 6 ontworpen. Dit concept was gebaseerd op geruchten over een iPhone 6 die lijkt op een iPod touch en iPod nano.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2014, 10:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.