Reacties voor: Concept iOS 9 bevat veel praktische verbeteringen

iOS 8 nog maar een paar maanden oud, maar een concept voor iOS 9 laat nu al nieuwe functies zien waar een ontwerper op hoopt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Video werkt niet

  2. Ralph is een vrienden van mij op Instagram! Ik heb veel contact met hem, ik hem dan ook gelijk een screenshot van dit artikel gestuurd!

  3. Er zit helaas niets tussen waarvan ik zou denken dat Apple dat mogelijk zou introduceren. Sommige dingen zijn echt vergezocht of ondoordacht. ‘Round Springboard’, jeetje.

  4. Ik ben absoluut een optimist, maar de ideeën hierin zijn vooral meer gimmicks, niet eens zo zeer verbeterend.

    Enkele dingen eruit gepakt
    – Close all apps; alleen nuttig voor oudere toestellen. Heb sinds m’n iPhone 6 (met evenveel ram als de 5) nog nooit een app gesloten en was ook nog nooit nodig.
    – iOS round springboard: Nee.. Gewoon nee.
    – Color look: Totaal weg van de Apple aesthetics.

    En lockscreen widget customization .. Dat is toch ronduit verschrikkelijk of niet?

    Enige waar ik echt wel op zou zitten te wachten is dark mode (alhoewel helderheid omlaag ruim voldoende is) en Siri spell. De rest is relatief zinloos eerlijk gezegd.

    Wél leuk dat men nadenkt over verbeteringen- en ze daadwerkelijk uitwerkt 😀

    Waarom blijf dit niet staan o.O

  5. Het zal niet voor iedereen goed zijn, maar er zit potentieel in.

  6. Smart Sleep Mode
    Siri pops up every 5 songs to ask if you were awake, if you are, you can press any button or you can answer via ear pods microphone, if no response happens in 10 seconds, Siri will automatically turn off music

    Haha dat is eerder een Insomnia Mode. “Are you awake? … Are you awake? … Are you awake?”.

  7. @ryan: En? Was ie blij Ryan? Gaaf!

  8. Ralph is geen vriend van mij (anders zou ik onderstaande ook niet schrijven…). Het is leuk filosoferen maar wat moet je ermee? Je kan het hooguit benoemen als ‘Wat zou leuk zijn voor iOs9’. Nu wordt bijkans gesuggereerd dat zoiets er allemaal zit aan te komen. Leuk ideetje, maar verder van geen enkele praktische waarde zo lang Ralph niet op de ontwikkel afdeling van Apple werkt.

  9. Ik krijg de indruk dat OIS 8 dezelfde status heeft als Windows 8, Idem een grote flop.

    Had beter verwacht, zou erg graag terug willen naar OIS 7.
    IPad 2 & 5 en IPhone 5 & 6+ draaien niet naar behoren.

    Voorbij mag OIS 7 zo snel mogelijk beschikbaar gesteld worden.

    Groetjes

  10. Ik zit meer te wachten op apps die met elkaar communiceren ….. Voor zover ik weet doet nog geen enkele app dat behalve fb en twitter, dacht dat alle apps er nu gebruik van konden maken als je bv iets wilt delen op insta, wa, telegram, etc etc je dat dan ook in het OS kon doen.

  11. @Ton: Denk dat dat ook de enige reden is van dit soort concepten: de ontwerper probeert op deze wijze bij Apple binnen te komen door zijn ideeën daar onder de aandacht te brengen. Verder volslagen nutteloos al dit soort concepten!

  12. Origineel geplaatst door JP
    Ik krijg de indruk dat OIS 8 dezelfde status heeft als Windows 8, Idem een grote flop.

    Had beter verwacht, zou erg graag terug willen naar OIS 7.
    IPad 2 & 5 en IPhone 5 & 6 draaien niet naar behoren.

    Voorbij mag OIS 7 zo snel mogelijk beschikbaar gesteld worden.

    Groetjes

    OIS? Hahahaha

  13. Juist als het een vriend was geweest had ik gezegd dat dit allemaal nog wat meer uitvoering nodig had …..Maar als Ralph 10 is dan is het wel weer knap!werkelijk niets in de video geeft mij zoiets van “laat maar komen!

  14. vet cool dat zou best wel handig zijn

  15. Wanneer wordt er eens gereflecteerd op de ‘concepten’ van alle rotzooi die gepost wordt? Ik vind langzamerhand dat dit alleen maar vulmateriaal is gewordem voor de website hier.

  16. Ik zie er zeker dingen tussen zitten die ik nu al zou willen gebruiken. Maar ook dingen die volslagen nutteloos zijn. Maar om maar een voorbeeld te noemen, Siri die kan leren en dan in het Nederlands zou super zijn.

  17. iAppel moet beter naar de functionaliteiten van android kijken

  18. Vind veel van die dingen toch wel leuk gevonden. Ik snap het meeste gezeur van iOS 8 ook niet helemaal. Er zijn zeker wat bugs geweest, wat meer als normaal misschien maar dat komt denk ik omdat iOS 8 iets heel belangrijks doet onder de motorkap: apps direct met elkaar laten communiceren.

    Maar iOS 8 draait op al mijn apparaten prima. Ik kom geen bugs meer tegen. Enige wat nog niet helemaal top lijkt te zijn is scrubben door video’s.

  19. Als de thema grijzer kan maken is ook een leuke extraatje. Bij de blackberry kan je hele thema aanpassen naar je wensen of kant en klare installeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.