Reacties voor: Zo zou een Apple TV met iOS 9 en Siri eruit kunnen zien

Ontwerper Andrew Ambrosino heeft een concept gemaakt van de nieuwe Apple TV op iOS 9, met onder andere Siri, snelle blik, picture-in-picture en andere iOS 9-functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Tja, zo zou het er uit kunnen zien…..En zo als ieder ander iets wat wie dan ook verzint…..Het is me in een artikel over een gerucht van de misschien nieuwe ATV al opgevallen dat mensen helemaal in de war raken en al die concept en gerucht artikelen voor echt nieuws gaan zien en gaan vragen waarom functie a en aansluiting b niet op een ” gerucht” zitten. Maar inderdaad, zo zou het eruit kunnen zien 🙂

  2. Ziet er mooi uit. Ik ben laatst van mijn Boxee Box overgestapt op een Amazon Fire TV. Ik heb Kodi er op geïnstalleerd en laat Kodi standaard opstarten wanneer ik het apparaat wakker maak. Daarnaast de apps die op de Amazon Fire Tv staan als favorieten toegevoegd aan het menu in Kodi waardoor ik naast mijn series en films op mijn NAS ook heel gemakkelijk Netflix, YouTube, RedBull TV, NPO Gemist en Spotify kan opstarten. Ik ben bang dat de Apple TV geen Kodi App krijgt en dus ook geen MKV bestanden gaat afspelen.

  3. Ik heb al jaren de mac mini aan mijn TV hangen. Met 12TB USB schijf. Met behulp van iflicks zet ik alles om naar itunes. ATV staat in slaapkamer. Iedereen in huis kan van dezelfde bibliotheek gebruik maken. Ik zie deze nieuwe ATV mijn macmini nog niet vervangen. Misschien die in de slaapkamer.

  4. Op een Samsung tv briljant XD

  5. Origineel geplaatst door Davy
    Op een Samsung tv briljant XD

    Wie denk je dat de processor maakt en tig andere onderdelen die in de nieuwe ATV zitten ???

    Verder op je reactie alleen maar like 👍 plus 1 te zeggen

  6. Origineel geplaatst door Davy
    Op een Samsung tv briljant XD

    Apple TV is een settopbox. Je kunt ‘m dus met bijna iedere tv gebruiken.

  7. Ik heb liever een volledige smart tv van Apple, met alles erop en eraan.

  8. Origineel geplaatst door Donovanaray
    Ziet er mooi uit. Ik ben laatst van mijn Boxee Box overgestapt op een Amazon Fire TV. Ik heb Kodi er op geïnstalleerd en laat Kodi standaard opstarten wanneer ik het apparaat wakker maak. Daarnaast de apps die op de Amazon Fire Tv staan als favorieten toegevoegd aan het menu in Kodi waardoor ik naast mijn series en films op mijn NAS ook heel gemakkelijk Netflix, YouTube, RedBull TV, NPO Gemist en Spotify kan opstarten. Ik ben bang dat de Apple TV geen Kodi App krijgt en dus ook geen MKV bestanden gaat afspelen.

    Nee Apple gaat geen kodi ondersteunen, maar met de komst van al de genoemde toevoegingen, wordt de atv een stuk complexer dan de atv3, waardoor er hopelijk snel een exploit gevonden wordt. Hierdoor is een jailbreak mogelijk en kan kodi er wél op, dat wordt het moment voor mij om hem aan te schaffen!

  9. @Barend: ik neem aan dat Davy dat ook wel door had..

  10. Ik dacht dat, nadat iPhone OS over was gegaan op iOS speciaal benoemd was als iPhone, iPod, iPad OS omdat die apparaten er later bij waren gekomen? Neem dan aan dat de ATV software een andere naam krijgt…

  11. Origineel geplaatst door Donovanaray: Ziet er mooi uit. Ik ben laatst van mijn Boxee Box overgestapt op een Amazon Fire TV. Ik heb Kodi er op geïnstalleerd en laat Kodi standaard opstarten wanneer ik het apparaat wakker maak. Daarnaast de apps die op de Amazon Fire Tv staan als favorieten toegevoegd aan het menu in Kodi waardoor ik naast mijn series en films op mijn NAS ook heel gemakkelijk Netflix, YouTube, RedBull TV, NPO Gemist en Spotify kan opstarten. Ik ben bang dat de Apple TV geen Kodi App krijgt en dus ook geen MKV bestanden gaat afspelen.

    Als het ios9-achtig wordt met een app store dan zal ook wel iets als infuse toegelaten worden. Dat speelt mkv.

  12. Als siri op de apple tv komt MOET apple wat doen aan Siri nederlands. Als je iets wilt zoeken met een engelse naam.. Dan kan je het beter zelf zoeken

  13. Echt strak concept! Hopelijk kijkt Apple hier naar en leert hier van, want dit zou wel heel perfect kunnen werken.

  14. en dat alles op een Samsung televisie

  15. Kan je met de nieuwe Apple tv ook Apps downloaden zoals rtlxl?

  16. Origineel geplaatst door Davy
    Op een Samsung tv briljant XD

    Origineel geplaatst door Icandy
    Wie denk je dat de processor maakt en tig andere onderdelen die in de nieuwe ATV zitten ???
    Verder op je reactie alleen maar like 👍 plus 1 te zeggen

    Daar zeg je het ‘maakt’ (als een aapje), ontworpen door Apple, elke chipfabrikant kan dit maken, de kwaliteit komt door het design van de Chip, due Apple zelf, niet te vergelijken met eigen chips en toestellen van SS…
    Er is een groot verschil tussen een componentenfabriek, die voor alle merken componenten maakt, en een toestellenfabriek, die staan volledig los van elkaar. Enkel als je lang in die sector werkt, weet je het verschil, is ook normaal dat een doorsnee mens dit niet kan weten hoor.

  17. Origineel geplaatst door Jannine
    Kan je met de nieuwe Apple tv ook Apps downloaden zoals rtlxl?

    Tsja, dat wordt voor Nederland de grote vraag, mogen ook andere contentproviders als RTL, NPO maar bv ook KPN en Ziggo hun eigen apps uitbrengen voor de Apple TV 4. Een vraag waar we allicht ook op 9 september nog niet meteen antwoord op zullen krijgen, omdat die bijeenkomst waarschijnlijk toch wel een focus op Amerika zal krijgen èn het contenthoofdstuk sowieso pas later helemaal ingevuld wordt omdat Apple er nog niet uit is met de grote (Amerikaanse) contentproviders.

    Afwachten dus, en … fingers crossed 😏

  18. @Ferryman: Dan wachten we nog maar even af haha is niet anders

  19. Ik snap dit soort berichten niet zo goed.
    Al jaren roept iedereen dat er een apple tv komt. Dit is op basis van helemaal niks! Er is niks gelekt en NIKS wijst er op dat er iets gaat komen. Natuurlijk zal er een moment komen dat men gelijk heeft na al dat roepen dat hij nu echt komt.

    Maar ook dit bericht, zo kan het er uitzien. Ja dat kan. Teken 2 poppetjes en dat kan ook. Want ook in dit geval. Het is op basis van niks. Dit hele bericht en dat de Apple Tv nu toch echt komt is gebaseerd op enkel lucht.

    Jammer vind ik dat. Zie liever nieuws berichten waar een basis voor is ipv iemand zijn / haar wilde hersen spinsels.

  20. Voor de prijs van max 200€ moet er wel wat nuttige functie bij zitten dan de oude 3G Apple Tv.

    En gezien de reacties hier boven over de Samsung tv is het wel grappig dat de meningen verdeeld zijn. Ja, jammer het is een Samsung device, maar ja Samsung levert wel de brein van een iOS device, Apple Tv en S1 (de processor).
    En ik had liever ook gezien dat Apple met een eigen totale tv kwam maar ja die plannen zijn van tafel.

    Maar effe terug op dit artikel.. Als Apple een prijskaartje van misschien max 200€ aan de nieuwe Apple Tv gaat hangen, moeten heel wat nuttige functies inzitten die zijn prijskaartje kan waar maken. Wat ook goed gelukt is met de Apple Watch, waar iedereen zo negatief over is(wat het niet is!)

    Dus ja… Siri wat gebeurt er op 9 september?

  21. @Davy: op een LG 55EC930 oled 3D zelfs. Alleen om in itunes 3D films gescheiden te bewaren van de gewone is een (luxe) probleem maar wel irritant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.