Reacties voor: Concept: andere manier voor iOS-notificaties

Een Apple-fan heeft een nieuw notificatiesysteem voor iOS bedacht. Daarmee kun je antwoorden en reageren op alerts, zonder een app te openen.
Lees het complete artikel → Concept: andere manier voor iOS-notificaties
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Met actieknoppen ga je weer terug naar iOS 4.
    Maar edit knop om direct bericht te sturen zonder app te verlaten is wel handig

  2. Apple zou bij notificaties het scherm mee moeten laten scalen, of in ieder geval de ontwikkelaars de keuze te geven. Als ik bijvoorbeeld Bike Race aan het doen ben en ik krijg wat Whatsapp berichtjes binnen kan ik niet meer bepaalde knoppen in het spel bedienen omdat de notificatie ervoor staat. Met secondes gaat die weer weg maar toch.

  3. Ik heb een beter plan. Als je die knop bij de kleine versie nu eens vervangt door een reply-icoontje. Als de gebruiker daar op klink zien ze een venster zoals Twitter of gaan ze naar de app. Als ze dan een bericht gestuurd hebben gaan ze weer terug naar het scherm waar ze mee bezig waren.

  4. Origineel geplaatst door Ipieter
    Ik heb een beter plan. Als je die knop bij de kleine versie nu eens vervangt door een reply-icoontje. Als de gebruiker daar op klink zien ze een venster zoals Twitter of gaan ze naar de app. Als ze dan een bericht gestuurd hebben gaan ze weer terug naar het scherm waar ze mee bezig waren.

    Dat is denk ik ook de bedoeling.

  5. We hebben weer binnenkort een nieuwe jailbreak tweak erbij…..

  6. Ziet er wel lekker uit!

  7. Dit is echt exact hoe MIUI, een android-rom, het doet. En ik stem vóór!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.