Reacties voor: Citizen Proximity: zakelijk horloge met iPhone-app

De Citizen Proximity is een horloge met iPhone-koppeling, die er zakelijker uitziet dan de Pebble of Cookoo Watch. De Citizen Proximity is verkrijgbaar in zilver met blauw of in zwart met groen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik vind dit horloge niet zoveel toevoegen aan alle andere iPhone horloges. Zet hem tegenover het horloge wat misschien door Apple uitgebracht gaat worden valt hij in het niets vind ik.

  2. Behalve dat dit tenminste een NORMAAL horloge is, waar je niet gelijk de stempel GEEK opgeplakt krijgt Rinus!

  3. Eco-drive haalt zijn energie uit licht, de wijzerplaat is nl een zonnecel.
    dus niet uit bewegingen, zoals boven vermeld.

  4. Het eco-drive systeem bezorgt geen energie middels beweging maar door zonne energie. Dit bekent voor het gebruik dat er na zoveel jaar een nieuwe accu geplaatst moet worden.

  5. Origineel geplaatst door Mike
    Behalve dat dit tenminste een NORMAAL horloge is, waar je niet gelijk de stempel GEEK opgeplakt krijgt Rinus!

    Hèhè… Daar heb je gelijk in.

  6. En in Rotterdam te koop. Zal morgen link plaatsen.
    Kom er met m’n telefoon niet op.

  7. Gonny, ik begrijp niet waarom je bij deze Citizen opnieuw, net zoals bij Cookoo watch gisteren!, twijfels hebt over het nut van een inkomende oproep melding. Dat is toch super handig als uw iPhone op MUTE staat…

  8. @Loma: Als de iPhone op mute staat, wil je toch ook geen piepende horloges? Maar ik snap wel wat je bedoelt. Als hij in je tas zit en op mute staat, is het wel handig als je toch binnenkomende telefoontjes opmerkt. En toch… wie stopt z’n iPhone nou in de tas? Ik overweeg om dat ding operatief laten vastmaken aan mijn hand.

  9. @Gonny van der Zwaag: Ik denk in het bijzonder vrouwen, maar ik ken ook mannen die de telefoon in de tas stoppen als ze het niet gebruiken.
    Mijn iPhone staat standaard op mute, zo’n horloge zou ik niet standaard op mute zetten (tenzij er een trilfunctie in zit misschien).

  10. Origineel geplaatst door Bubbly
    @Gonny van der Zwaag: Ik denk in het bijzonder vrouwen, maar ik ken ook mannen die de telefoon in de tas stoppen als ze het niet gebruiken. Mijn iPhone staat standaard op mute, zo’n horloge zou ik niet standaard op mute zetten (tenzij er een trilfunctie in zit misschien).

    Ik maar denken dat ik de enigste was die zijn iPhone altijd op Mute heeft staan! Ik vind al die geluidjes zooooo irritant. Maar hierdoor mis ik soms wel eens berichtjes/telefoontjes…..zou met dit horloges wel eens opgelost kunnen worden. Want er zijn genoeg horloges die bijv op het hele uur ook een piepje geven en dat is dan minder irritant 🙂

  11. @Gonny van der Zwaag: Jullie zouden ook eens moeten kijken naar de imwatch, tikkie te duur maar wel een onwijs kicken klokje!

  12. Wel een beetje een hausse opeens die Bluetooth 4.0 horloges. Bright publiceerde ook net een artikel over de casio g shock die voor 179 euro te koop is die ook met zonne energie bijlaadt.

  13. Excuus, ik zag geen zonnecellen zitten en dacht dat het (zoals bijna altijd bij dit soort horloges) om kinetische energie ging. Nu aangepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.