Reacties voor: Chinees bedrijf claimt dat Apple iPad een kloon is van P88

De fabrikant van de Chinese P88 maakt zich nogal boos over de iPad. Zij claimen dat Apple met de iPad hun P88 hebben nagemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ze willen er gewoon geld uitslaan, altijd hetzelfde liedje..

  2. Tja al die tablets lijken op elkaar. Viel me ook al op hoeveel de Slate van HP op de ipad leek (of andersom natuurlijk). Telefoons kun je nog wel behoorlijk van elkaar laten verschillen maar hoe doe je dat met een tablet. Bedoel het kan niet anders of het is een aanraakscherm met een behuizing.

  3. Tja…. dat doet apple andersom ook altijd@David:

  4. Wat een verschil in de batterijtijd zeg. Knap gedaan van Apple! (remon neemt nu zijn petje af)

  5. Rare jongens die Chinezen.

  6. Zeggen autofabrikanten dat ook onder elkaar? “Ik snap er niets van, waarom maken zij ook een auto op vier wielen en een stuur?”. Kom op zeg. De enige overeenkomst is de kleur van het zilveren randje. Dit is niets anders dan een zielige reclame stunt.

  7. En nog steeds vergelijken fabrikanten de iPad met een echte computer. De functie van de apparaten zijn compleet verschillend.

    En ook wat anderen al zeggen, hoe zeer wil je een tablet laten verschillen? Wat krijg je dadelijk als we doorzichtige tablets gaan krijgen. Lekker dan. Ja fabrikant x heeft dezelfde glasplaat gebruikt als ons.

    Zorg nou maar gewoon dat ze verkopen in plaats van moeite te steken hierin. Maar goed het is allamaal reclame voor hun p88 en dat is wat ze willen. Het is niets meer dan een publiciteitsstunt. En hoe meer blogs het oppakken hoe beter ze dat vinden. Want zeg nou eens eerlijk, wie had van de P88 (Whats in a name :-S) gehoord voor dit bericht?

  8. Prachtig, de wereld op z’n kop.

  9. Ze hebben helemaal gelijk, hij lijkt echt precies op de ipad, gelukkig is het design niet afgekeken van de iPhone 3G(S). Ik denk dat Steve hier dubbel om licht. Als hij wil, troggelt hij juist geld af van dit bedrijf. Een beetje ons design van onze iPhone overnemen, 3 keer vergroten en verkopen!

  10. Rare lichtval op het scherm van die P88.

  11. @Gonny
    De prijzen moet je wel goed bij zetten het is 449 tegen 829 en niet 499 want dan heb je de goedkoopste.

  12. Het lijkt er niet op en functioneel al helemaal niet! Uitgebracht in 2009 met XP, dus nu al achterhaald.

  13. Als je dan een plaatje opzoekt van de HP/Compaq TC1000 of TC1100 van een aantal jaren geleden, zie je weer waar de chinezen de vormgeving vandaan hebben!!

  14. En ik maar denken dat ik al maanden een ipad met Windows heb. Een domper

  15. Pff dat ding ziet er erg goedkoop uit.. Volgens mij is devootkant plastic en niet glas zoals de iPad.. En dan ook nog met windows xp erop..

    Reclame mogen ze hebben van mij, kan me niet voorstellen dat mensen dat ding kopen.. 😛

  16. pfft, dan had samsung ook een klacht kunnen indienen tegen nokia e.d. omdat ze allemaal dezelfde toetsen van 0-9 hebben. like ***

  17. tsja, zij stelen het ontwerp van de oude iPhone, make een soort tablet, en lopen nu te zeuren over design diefstal :LOL

    .

  18. Een kloon? Dat mogen ze willen. Achterhaalde hardware en nergens (tot slecht) verkrijgbaar.

  19. Een chinees bedrijf die iemand beschuldigd van plagiaat..het moet niet gekker worden.

  20. Wat een oogkleppen allemaal.. Natuurlijk lijken alle tablets op elkaar, en misschien hebben de Chinezen hun design gebaseerd op de succesvolle iPhone. Dat betekent dat ze gewoon wat sneller met hun tablet waren dan het immer dralende Apple.
    De P88 draait dan wel niet op Osx, maar je kunt er tenminste op multitasken. Om nog maar te zwijgen over zoiets als het aansluiten van een printer etc. Vooralsnog kan de iPad (helaas) niet mijn laptop vervangen. Ik hou het voorlopig bij mijn combi iPhone/laptop.

  21. ik ben wezen zoeken naar die P88, maar vinden doe ik m nog niet. weet iemand een website waar hij te koop is?

  22. ga je da ding nu echt kopen :O

  23. Hier kan je betere foto’s zien van chinese Ipad

    http://en.hkjulong.com/Product-22.html

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.