Fring biedt ook videogesprekken en VoIP-gesprekken via 3G

Fring heeft aangekondigd dat het vanaf nu ook mogelijk is om Skype-gesprekken en videogesprekken te doen via het 3G-netwerk. Je hoeft daarvoor geen update van de app te installeren.

Fring heeft een update in de systemen uitgevoerd, waardoor het op de iPhone mogelijk wordt om videobellen en voipen via 3G te doen. Gisteren werd bekend dat Apple het gebruik van VoIP via 3G vanaf nu zal toestaan. Aanbieder iCall reageerde daarop meteen: ze boden de nieuwe mogelijkheid nog dezelfde dag aan. Nu heeft ook Fring de zaken voor elkaar, waardoor het mogelijk is om via 3G te bellen. Je hoeft daarvoor niets te doen, zelfs geen nieuwe versie van Fring installeren. Open Fring op je iPhone en begin te bellen. Mocht je alsnog een melding krijgen dat VoIP-gesprekken niet zijn toegestaan, dan zou een klik op More > Go Offline en het herstarten van Fring dit probleem moeten oplossen.

De mogelijkheid om via 3G te kunnen voipen is een gevolg van de nieuwe iPhone SDK, waarin wordt aangegeven dat het vanaf nu is toegestaan. Fring biedt de mogelijkheid om te bellen via Skype, maar de officiële app van Skype is nog niet op VoIP via 3G voorbereid.

Meer info: Fring Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2010, 12:19
Categorie Apps
Onderwerpen 3G, fring, skype, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.