Reacties voor: Canalys: ‘iPad goed voor 6 procent van mobiele pc-markt’

Onderzoeksbureau Canalys heeft becijferd dat de iPad al goed is voor 6 procent van de markt voor mobiele pc's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Muziek uit de iTunes store is toch DRM vrij? Dus uitwisselen zou dan toch geen probleem moeten zijn? (Ik neem aan dat de andere pads ook een sync tool zullen hebben. Laat die naar dezelfde map met mp3’s en epub/pdf’s wijzen en klaar).

    Toegegeven; ik zou zeggen Apple, laat andere muziek (en later ook app) winkels toe en breng zelf ook itunes stores uit voor andere platformen.

  2. @Vince: jaaaa later we allemaal troep installeren die half draaid en batterij op slurpen en je iPad traag maken..
    dit is juist de kracht van de app store, alles word gecontroleerd en het werkt en tast de iPad zelf niet aan, laat je andere binnen verlies je deze controle.. nee bedankt.

  3. Origineel geplaatst door Vince
    Toegegeven; ik zou zeggen Apple, laat andere muziek (en later ook app) winkels toe en breng zelf ook itunes stores uit voor andere platformen.

    Dit lijkt me echt een heel erg slecht idee… Zo weel je nooit zeker of een app die je installeerd geen onnodige loopjes maakt waardoor je baterij in 1uur leeg is… Dit zijn dingen die juist de app store zijn kracht geeft… Makkelijk verspreiden van apps die zijn gecontroleerd en geen schade opleveren aan de device…

    En iTunes store op andere devices zie ik dan wel weer zitten, maar dqn in de vormm van een cloud based iTunes…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.