Reacties voor: Bug laat onderzoekers het activeringsslot van de iPhone omzeilen

Een nieuwe bug maakt het mogelijk om het activeringsslot van iPhones en iPads te omzeilen, als deze in Verloren-modus staan na verlies of diefstal. Het werkt via Zoek mijn iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Waarom moet je eigenlijk geen code invoeren als je je toestel uit zet, als je toestel wordt gestolen kunnen dieven de iphone uitzetten en zo de zoek mijn iphone funtie omzeilen , misschien in een andere ios update?!

  2. Wat maakt het uit of ze het toestel wel/niet uit kunnen zetten? De functie staat standaard aan op alle iphones en je kunt er niks meer mee. Aan of uit. Ik heb nog niet 1 verhaal gehoord of gelezen dat het ooit gelukt is om activation lock te omzeilen 🙂

  3. Origineel geplaatst door Kbm
    Wat maakt het uit of ze het toestel wel/niet uit kunnen zetten? De functie staat standaard aan op alle iphones en je kunt er niks meer mee. Aan of uit. Ik heb nog niet 1 verhaal gehoord of gelezen dat het ooit gelukt is om activation lock te omzeilen 🙂

    Omdat je dan de telefoon/iPad kan blijven tracken. Als de telefoon uitgeschakeld wordt is ook de netwerkverbinding verbroken en opsporing onmogelijk. Aan de andere kant, als je de telefoon niet kan uitschakelen zie je hem ook alleen maar tot de batterij de geest geeft. Maar altijd nog beter dan geen code.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.