swiftkey-themes

SwiftKey voor iOS viert de feestdagen met gratis thema’s

Het populaire alternatieve toetsenbord SwiftKey voor iPhone en iPad is nu gratis te personaliseren. Alle meer dan honderd verschillende thema's zijn nu gratis beschikbaar.

De feestdagen staan voor de deur en dus komen veel apps met cadeautjes en toepasselijke thema’s. Zo ook het populaire alternatieve toetsenbord SwiftKey (link). Ter gelegenheid van de feestdagen geven de makers alle thema’s gratis weg aan iOS- en Android-gebruikers. Je hebt de keuze uit meer dan honderd verschillende thema’s, dus voor ieder wat wils.

swiftkey-themes

SwiftKey voor iOS maakt alle thema’s gratis

SwiftKey verkoopt sinds vorig jaar verschillende thema’s om je toetsenbord te personaliseren. Je vindt alle (nieuwe) thema’s onder de knop ‘Design’ als je de SwitfKey-app opent. Om een thema te activeren doe je een in-app aankoop vanuit de app. Voorheen kostten die tussen de €0,99 en €1,99. Het is niet duidelijk of het om een tijdelijke actie gaat of dat de nieuwe eigenaar besloten heeft om SwiftKey helemaal gratis te maken.

SwiftKey werd namelijk begin dit jaar overgenomen door Microsoft. Het populaire alternatieve toetsenbord voor je iPhone en iPad staat vooral bekend om de achterliggende technologie, die leert hoe je typt, suggesties geeft en automatisch kan aanvullen. Hoewel iOS ook suggesties kan geven op basis van wat je typt, werkt dat alleen in andere talen zoals het Engels. Nederlands wordt door Apple nog altijd niet ondersteund. Ook kan de app meerdere talen combineren en heb je vanaf het SwiftKey-toetsenbord meteen toegang tot allerlei emoji.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2016, 10:48
Categorie Apps
Onderwerpen swiftkey, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.