Reacties voor: Broadway box: televisie kijken op de iPad

Je eigen televisie kijken op de iPad over de hele wereld, dat kan met de aankomende Broadway box van Hauppage Digital. Het apparaat transformeert de kabel of satelliet tot een iPad-gereed signaal.
Lees het complete artikel → Broadway box: televisie kijken op de iPad
Bart Breij -

Reacties: 7 reacties

  1. Mooi apparaat, maar even goed opletten voordat je dit aanschaft. (link is naar USA site) Hauppage levert momenteel meerdere versies, de USA en de UK versie. Beiden zijn voor NL niet optimaal.

    De UK versie (http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_broadway.html) maakt alleen gebruik van Freeview DVB-T (oftewel Digitenne, maar alleen de free tot air zenders, in gunstige geval alleen NED1, 2 en 3)

    De USA versie ondersteund het Amerikaanse protocol ClearQAM daar hebben wij ok niet veel aan, maar dit model heeft wel een optie om hem op een externe tuner aan te sluiten via S-video of composiet. Niet optimaal en wisselen tussen zenders kan mogelijk ook nog problemen opleveren.

    UPC en Ziggo gebruiken DVB-C en Digitenne DVB-T, maar allen encrypted. Dus zal het voorlopig alleen via een externe tuner gaan.

  2. Dit kan een satellietontvanger als de dreambox ook.
    Je hebt dan een los app nodig op je iphone of ipad en je kan tv kijken.

  3. Ik heb een slingbox en ik ben daar tevreden van, niet perfect maar wel tevreden van, meer hoeft dat voor de moment niet te zijn, al mijn zenders die ik thuis kan nemen kan ik overal bekijken waar en wanneer ik wil zolang ik maar wifi of 3G heb en soms gaat het met EDGE ook nog behoorlijk.
    Enige nadeel is men altijd spreekt van den buitenland je tv zenders bekijken maar helaas; per uur ben je denk ik 300MB kwijt op een ipad en op een iphone rond de 130-140MB, dat is dus onbetaalbaar als je in den buitenland zit tenzij je via wifi kan kijken maar dan is het nog de vraag; hoe zit dat thuis dan? Dan ga je je daarop blauw betalen tenzij het toch zo is dat alleen van je data afgaat die je nu hebt bij je provider?? Maar ik vrees daarvoor.

  4. Gewoon setje van KPN digitenne kopen voor 99 euro USB in je computer plaatsen,
    eyeTV downloaden en klaar is kees! Nu kan je over de hele wereld NL Tv kijken en opnemen zowel op je iPhone als iPad!
    Werkt ook in de Auto met 3G

  5. vorige week gekocht bij Aldi vulkano 139 euro werkt perfect kan op mijn werk gewoon alle kanalen van upc kijken, dus waar ook te wereld kijken en opnemen.Binnenkort op vakantie naar portugal dan neem ik mijn tablet mee.werkt op ipad,iphone,blackberry en android

  6. @Audie: Wat voor UPC tuner gebruik jij, want ik wil het ook gaan gebruiken alleen volgens mijn werkt de Broadway niet met de Cisco HD/DVR settop van UPC. Deze heeft geen composite alleen HDMI…

  7. Ik heb de slingbox pro en ben daar zeer tevreden over. Paar weken geleden op vakantie geweest in Spanje en alles ging perfect. Alle zenders zelfs de opgenomen programma,’s op de UPC decoder kan je zien. Moet er wel bij vertellen dat ik in het vakantiehuis een wifi verbinding had.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.