Reacties voor: Britse consumenten vooral geïnteresseerd in 64GB iPad

Volgens prijsvergelijker Twenga zijn Britse consumenten vooral op zoek naar de 64GB iPad, meer dan de goedkopere modellen. Ook neopreen cases zijn populair, vooral als ze bruin zijn.

Reacties: 9 reacties

  1. hij ziet er ook wel fleurig uit [afbeelding]

  2. En de 8 GB?

  3. @hein:

    Bestaat niet.

  4. @Ralph: owja ff in verwarring met iPod touch:p alsnog, de goedkopere zou ik nemen, op mijn iPad hoeft niet zoveel op, daar heb ik een laptop voor

  5. @hein:
    Geloof me: als je eenmaal de iPad hebt dan ga je je laptop veel minder gebruiken. Heb zelf 64GB en er zeer tevreden mee

  6. Ik kreeg van de week antwoord van Tech 21, de makers van de iBand hoesjes (waarmee je iphones zonder problemen tegen een muur kunt gooien), dat ze eind juli/begin augustus met een hoesje voor de iPad komen.

    Uiteraard gemaakt van d3o, het magische rubber achtige bescherm laagje.

  7. Raar dat ze duurdere kopen i.p.v goedkopere kopen

  8. Heb ook 64 GB iPad, bewust voor 64 GB gekozen omdat het ding naar ik dacht voor veel taken mijn MBP zou gaan vervangen – en dat blijkt te kloppen.

  9. De cruciale term in het artikel is denk ik “vaker te worden gezocht”. Dat wil niet zeggen: vaker verkocht.

    Als voorbeeld: ik was vorige week in het Bluewater winkelcentrum (bij Londen), waar een Apple Store zit, en zowel deze Apple Store als Curry’s in hetzelfde centrum (die verkopen ze ook) hadden juist alleen de 64GB op voorraad “omdat daar weinig belangstelling voor is”. De 16GB ging als warme broodjes zeiden ze.

    Dus het kan wel zo zijn dat Twenga ziet dat daar meer op gezocht wordt, maar dat resulteert blijkbaar niet in meer verkopen, in ieder geval niet in deze winkels.

    Ik heb zelf ook een 16GB trouwens (uit Duitsland).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.