Reacties voor: Bright komt eind september met eigen iPad-applicatie

Bright komt in september met twee iPad-uitgaven: een speciale versie met toegevoegde functies voor €9 en een directe kopie van het originele blad waarvan de prijs nog niet bekend is.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Zal mij benieuwen bright altijd een goed blad en dito site

  2. Cool die ga ik downen

  3. Moet de app 9 euro gaan kosten, of een documentaire 9 euro gaan kosten? Voor de rest leuk enzo, zeker als het tijdschrift er ook in komt, ga ik het zeker downloaden

  4. Leuk, ook Bright op de iPad! Zo lees ik de WiReD tegenwoordig ook weer, op de iPad dan nu!

    Ik zou persoonlijk een betaald abonnement voor het blad op de iPad prefereren boven (vrij dure, imho) docu’s.

  5. @Florens: Die app is gratis, zoals ik ook in de eerste zin van het artikel schrijf 😉 Ik vermoed dat je je ook wel zal kunnen abonneren op de gewone digitale iPad-variant, zonder de toeters en bellen. Maar meer informatie hebben wij op dit moment ook niet.

  6. 9 euro? Geen idee wat we daarvoor precies mogen verwachten, maar het klinkt als veel te veel. Leren ze niet van Wired en andere tijdschriften die al heel snel hun digitale prijzen verlaagd hebben? Op villamedia: “Hij schat dat bij 2000 verkochte digitale exemplaren Bright uit de kosten is.” Ja, en als je die prijs eens verlaagt, moet je wat meer nummers verkopen om uit de kosten te zijn, maar ik denk dat de interesse/verkoop veeeel hoger zal zijn.

  7. Nu de site nog naar http://www.bright.nl ipv m.bright.nl Op de iPad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.