Reacties voor: ‘iPhone 5 en iOS 5 op 7 september volgens uitgelekt Apple-document’ (Update: hoax)

Update: hoax - Uit uitgelekte officiële documenten van Apple zou blijken dat de introductie van de iPhone 5 en de beschikbaarheid van iOS 5 gepland staan voor woensdag 7 september.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Niiiiice, iphone 4 in de verkoop tegen die tijd en nieuw abonnement afsluiten 🙂 Sounds official to me, 14 juli afwachten maar.

  2. Spannend! kijk er naar uit!

  3. Wauw echt chill om te lezen als je net 3,5 uur bezig bent geweest voor Engels!

  4. Ben zeer benieuwd of de iPhone 5 dan ook gelijk uitkomt dit valt dan zeer netjes binnen mijn verlengdatum van mijn abonnement dus hoop dat alles zijn gang gaat.

    Wel slecht dat dit soort dingen zomaar gelekt worden. Maar wel weer leuk om te horen anders was ik namelijk naar de iPhone 4 gestapt alleen nu wacht ik wel zeker weten erop.

    14 juli is snel genoeg in zicht dus kom maar op met al deze nieuwe dingen ik sta er klaar voor!

  5. Ben zo benieuwd of de iPhone 5 er nu anders uit gaat zien…!

  6. Een Hoax misschien?
    Pruts journalisten!

  7. Ik moet het ook nog zien, vrij makkelijk na te maken. We wachten af. Ik ben benieuwd, hoop dat de evt iPhone 5 niet teveel toevoegd anders ben ik bang dat mijn handen weer gaan jeuken

    En dat vind mijn portemonnee niet zo leuk

  8. Goed bezig! Ik ben benieuwd. Wel apart dat zoiets nou weer uitlekt. Eerst ook al de iPhone 4 en nu deze data. Achja ik kan er niet mee zitten, Apple doet wat mij betreft veel te geheimzinnig over hun release dates. Houd ik niet zo van.

  9. @Jean-Paul Horn: Dat er tot voor de 23ste juni 2011 nog geen “Apple Certified Technician Handbook” bestond en dat buiten deze Hoax er geen enkele referentie is voor deze doc? Beetje raar denk je niet?

  10. site van razorian is down.
    En ik wens degene die dit heeft uigebracht veel succes als dit verhaal klopt, want dan is hij of zij zijn/haar apple certificaat kwijt raken 🙂

  11. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    De kwalificatie ‘prutsjournalisten’ laat ik verder geheel voor jouw rekening.

    Vind ik ook wat ver gaan, want ik zie de redacteuren van deze site niet als zodanig. Dat is niet bedoeld als belediging, maar mochten jullie je wel als journalisten beschouwen, dan geef jezelf aan waarom jullie in dat geval prutsjournalisten zijn: “Gegokt en verloren” is niets iets wat bij journalisten hoort.

    Nee, ik zie deze site als een belangrijke en bijzondere site met informatie over de iPhone in algemene zin en dan kan zo’n gerucht interessant zijn. Als we allemaal afwachten tot iets officieel bekend gemaakt wordt, dan weten we pas dat de iPhone 5 er is op het moment dat ‘ie in de winkel ligt. Het onder de aandacht brengen van geruchten kan dan ook best. Wel moet je natuurlijk uitkijken wie en wat er geschreven wordt, want volgens mij komen er momenteel wel 100x per dag “geruchten” voorbij. Aan de redacteuren de nuttige taak om daar de meest interessante en geloofwaardige uit te filteren en wat mij betreft doen ze dat goed genoeg.

  12. Kan dit artikel niet verwijderd worden als t nep is?

  13. Wat een heisa allemaal… Ik wacht wel af en dan even kijken wat de ziektes zijn die er in zitten ( antennegate vergeten?) en dan weer kijken of het betaalbaar blijft want eerlijk is eerlijk de providers weten de prijzen wel te maken met de abbo’s ( in het begin was iphone4 €99 en nu €229) Dus ik zie het wel ….

  14. Triest. Wacht gewoon af tot Apple zelf het nieuws naar buiten brengt, tot die tijd kan er mij niets wijs gemaakt worden.

  15. Heerlijk die mensen die dit soort berichten omarmen als er staat dat hun gelievde iPhone snel komt, maar geheel omkeren als blijkt dat deze nep zijn.

    Dat is hoe het bij Apple gaat. Dat is onderdeel van de cultuur. De die hard Apple fans smullen van de breakings en de skoops. Je weet gewoon dat je dat met een korreltje zout dient te nemen.

    Mijn tip, want ook ik kan natuurlijk niet wachten, rustig blijven. Als je dit cool vindt dan vooral alles lezen. Krijg je hierdoor slapeloze nachten? Dan gewoon dit soort artikelen overslaan.

  16. ‘Update 2:30 uur: RazorianFly heeft zojuist bevestigd dat het document nep is’

    Goh, hadden jullie dat zelf niet kunnen bedenken? Kom op zeg! Alsof Apple ‘classified’ op haar documenten print.

  17. Het zou iPhoneClub goed doen, door niet altijd mee te gaan met de geruchten, hoax-en en al dat soort ongein.

    Mocht het geen gerucht/hoax zijn dan is het helemaal niet erg om wat later met dat nieuws te komen.

  18. @Michel: Haha, kan je dr niet meer tegen? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.