T-Mobile lifestyle

Breinbreker Noodles! is Apple’s gratis App van de Week

Noodles! is Apple's gratis App van de Week. Door de vele verbanden die er zijn, laat het spel je hersenen even goed kraken.
Erwin Siekman - · Laatst bijgewerkt:

Als je even wilt ontkomen aan de drukte van de dag, dan is de nieuwe app van de week zeker een aanrader. Noodles! laat je hersenen kraken en is een heerlijk bezigheidsspel wanneer je het even nodig hebt. Zorg dat elke buis met elkaar verbonden is voor een goede doorstroming en probeer de steeds moeilijker puzzels op te lossen.


Noodles! Apple's gratis App van de Week Noodles! Apple's gratis App van de Week

Noodles!: eenvoudig, maar tegelijkertijd enorm lastig

De bedoeling van het spel is dat je alle buizen aan elkaar verbindt. Klik op een buis om de richting met een kwartslag te veranderen en zorg ervoor dat alle buizen een kleurtje krijgen. Hoewel je moeiteloos door de eerste levels komt, wordt het na een aantal rondes steeds moeilijker en moet je goed kijken hoe je het level gaat aanpakken.

Eenvoudige vormgeving zorgt voor ontspanning
Naarmate je verder komt in het spel, worden de levels zoals gezegd moeilijker en slaat de frustratie toe. Gelukkig wordt je niet gestoord door dringende advertenties of vervelende animaties. Het spel heeft een eenvoudige vorming wat erg ontspannend werkt.

Noodles! Apple's gratis App van de Week Noodles! Apple's gratis App van de Week

Het spel kun je spelen op verschillende kaarten. De over het algemeen goed te spelen 5×5 kaart is voor beginners, voor wie meer uitdaging zoekt is er zelf een 8×8 en een 7×10 kaart beschikbaar, zoals die hierboven kunt zien.

Hoewel het spel normaal gesproken €1,99 kost is het tot volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 september 2016 om 18:18
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.